Sivas Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Azimet Topçu Seçildi

Sivas Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu seçimleri usulsüzlük nedeniyle yeniden yapıldı. Sivas Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Azimet Topçu Seçildi

YEREL - 06-03-2023 11:00

Sivas Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu seçimleri usulsüzlük nedeniyle yeniden yapıldı. TZOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Bölge Başkanı Yunus Kılınç'ın katılımı ile Hafik Ziraat Odasında gerçekleştirilen seçimlerde Sivas Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanlığını 11 odanın oyunu alan Şarkışla Ziraat Odası Başkanı Azimet Topçu kazandı.

Sivas’ta bulunan 16 Ziraat Odasını temsil edecek olan Sivas Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Şarkışla Ziraat Odası Başkanı Azimet Topçu’nun yardımcılığına Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban, muhasip üyeliğe ise Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek seçildi.

 

Seçimlerin ardından Ziraat Odalarını ziyaret ederek destekleri için teşekkür eden Azimet Topçu, “Derdimiz protokolcülük oynamak değil eli nasırlı çiftçilerimizin dertlerine çözüm üretmektir. Bizler, siyasilerin atadığı değil çiftçinin seçtiği başkanlarız. Hala aktif çiftçilikle uğraşıyor ve onların dertlerini sorunlarını yakından biliyoruz. Sivas’ta bulunan 16 Ziraat Odamız ve on binlerce çiftçimizi hakkıyla temsil edeceğimizi düşünen başkanlarımız bizleri destekledi. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Günün Diğer Haberleri