SİVAS'IN GELECEĞİ İÇİN ACİL ÇÖZÜM GEREKİYOR!

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, yerel gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sivas'ta ekonomik krizin bambaşka boyuta evrildiğini, vatandaşların kıt kanaat geçildiğini belirten Başkan Karasu, iktidarın acilen Sivas ve ilçelerine yatırımda bulunması gerektiğini söyledi.

SAVAŞ - 02-05-2024 12:48

Başkan Karasu, Sivas'ta yaşanan ekonomik krize değildi. Sivas'a gerekli yatırımların yapılmadığını, gençlerin gelecek kaygısı yaşadığını, Sivas'ta tarımın durma noktasına geldiğini belirten Karasu açıklamasında şunları söyledi:" Sivas büyük bir ekonomik krizle karşı karşıya. Sivas, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen, ancak son zamanlarda ekonomik sıkıntılarla boğuşan bir şehir haline gelmiştir. Gençlerimiz, iş bulma umuduyla farklı şehirlere mecburi beyin göçü yapmak zorunda kalıyor. Tarım, geçmişte olduğu gibi bugün de Sivas'ın temel geçim kaynaklarından biri olmaya devam etmekte ancak maalesef iktidar tarafından gereken destek ve önem verilmemektedir. Bu durum, binlerce Sivaslı vatandaşımızın ekonomik olarak zor zamanlar geçirmesine sebep olmaktadır.

"İYİ PARTİ OLARAK GEREKLİ ADIMLARI ATIYORUZ"
Biz İYİ Parti olarak, Sivas'ın bu zor zamanlarında yanınızda olduğumuzu ve çözüm önerilerimizi sunmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. İktidarın tarıma ve yerel ekonomilere sağlaması gereken destekleri sürekli olarak gündeme getirecek, gençlerimizin istihdam edilebilirliklerini artıracak projeler üzerinde çalışacak ve Sivas'ın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için her türlü çabayı göstereceğiz. Sivas'ın kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için birlikte hareket etme zamanı geldi. Bizler, Sivas'ın geleceği için mücadele etmeye ve gereken değişimleri gerçekleştirmeye kararlıyız. Hep birlikte, daha güçlü bir Sivas inşa edeceğimize olan inancımız tamdır"dedi.

Günün Diğer Haberleri