Tüm gazetecilerimizin bayramını kutluyorum

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer'i ziyaret ederek , şahsında tüm basın camiasının bayramını kutladı.

GÜNDEM - 24-07-2023 13:20

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer'i ziyarette bulunan Sesob Başkanı Hakan Demirgil, "Basın hürriyeti içinde görevlerini yerine getiren  yerel ve ulusal basınımız , kamuoyu oluşturulmasında büyük öneme sahiptir.

Yazılı , işitsel, görsel basınımızda çalışan gazetecilerimiz görevlerini layıkıyla yerine getirmektedir. Esnaf ve sanatkarlarımızın he zaman sorunlarını gündeme getiren gazetecilerimize birkez daha teşekkür ediyorum.

Görevi başında şehit düşen , hayatını kaybeden  gazetecilerimize de Allahtan rahmet diliyorum. Cemiyet Başkamız Hakan Sezerer'in şahsında görev yapan tüm gazetecilerimizin bayramını kutluyorum " dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer ise esnaf teşkilatının çalışmalarını yakından takip ettiklerini , yapılan çalışmalara sürekli yer verdiklerini ifade ederek, ziyaretinden ve nezaketinden dolayı Sesob Başkanı Hakan Demirgil Hakan Demirgil'e teşekkür etti.

Günün Diğer Haberleri