GÜNDEM
Giriş Tarihi : 24-03-2023 12:46

21. Yüzyılın en büyük Alpereniydi

ANF Genel Başkanı Erol Yazıcıoğlu; Muhsin Yazıcıoğlu Yaşamında dava adamlarını, adanmışlığı, millet sevgisini, Türk-İslam ülküsüne hizmeti ilke edinen,siyaseti Allah rızası için yapan, makam koltuklarını değil milletin sinesinde yer almayı tercih eden 21. Yüzyılın en büyük Alpereniydi dedi.

 21. Yüzyılın en büyük Alpereniydi

Avrupa Nizam-ı Alem Federasyonu Genel Başkanı Erol Yazıcıoğlu; Anadolu’da doğan, yedi kıtaya ulaşan ve ölümüyle ölümsüzlüğe ulaşan bir Alperen Muhsin Yazıcıoğlu, Yüzyılın en büyük Alpereni Bu özelliklere sahip olmayan, siyaset için dini, parayı, yalanı ve talanı kazanmak için kendine her şeyi hak gören politika ve devlet adamlarının kum tanesi gibi çok olduğu bir coğrafyada beyaz rengin tüm saflığıyla tertemiz kalmış ve bunun bedeli olarak bir helikopter suikasti sonucu öldürülen gül kokulu, peygamber ahlaklı ,  rüzgara, güneşe, çıkarına göre dönmeyen, yön değiştirmeyen ok gibi dosdoğru bir liderdi.

Her insanın dünya hayatını irdelediği ve sorguladığı bir ortamda tüm gelecek nesillere ‘’ Bir saniyesine

bile hakim olamadığımız bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok’’ derken aslında milletimiz ve  ümmetimiz başta olmak üzere tüm insanlığa günümüzde ve gelecekte ayna olabilecek derinlemesine bir  mesajı  bırakacak kadar derin tasavvufi ve felsefi bilgiye sahip modern çağın filozofu olan bir liderdi.

Avrupa Nizam-ı Alem Federasyonu Genel Başkanı Erol Yazıcıoğlu;14 sene önce yapılan suikast sonucu öldürülen Muhsin Yazıcıoğlu ile ülkemiz sadece değerli bir liderini değil siyaset ve felsefe gibi pek çok değerli bilim dalını ihtiva eden tekbaşına üniversite olan büyük bir liderini kaybetmiştir.

Pek çok milletvekiline ve arkalarındaki dış mihrakların gücüne rağmen korkularından bu ülkenin insanına yapılan yanlışlıkları, kirli oyunları dile getiremeyen kalabalık yığınlara karşı Türk-İslam davasının adanmışlığıyla Anadolu toprağının verdiği gücü birleştirip tek başına ülkenin yanlış mihvallere gitmesini engelleyen bir lider.

Kurduğu Nizam-ıAlem Ocakları ve Alperen Ocakları ile milliyetçi muhafazakar çizgide tertemiz gençlerin yetişmesinehalen neden olan Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkenin temelinin sağlam olmasında en temel rollerden birini üstlenmiştir dedi.

Avrupa Nizam-ı Alem Federasyonu Genel Başkanı Erol Yazıcıoğlu; Haksız bir davada zirve olmaktansa haklı bir davada zerre olmayı senden öğrendik.

Birdoğrunun imanının  pek çok eğriyi düzelttiğini de sen yaşamında doğru hareket ederek gösterdin

bizlere.

Gün oldu tek başına darbeyi durdurup ülkemizi uçurumdan çektin yine tek başına Ölümü ilesuikast sürecinde oyalama taktikleri ile günümüze kadar faillerin ısrarla adalet önüne çıkarıl(a)mamış olması, fikriyatının halihazırda ders kitaplarında bugünkü ve gelecekteki  nesillere aktarılamamış olması onun davasının haklılığını, arkadaşlarının onu ve yetiştirenlerinin  arkasından duaların edilmesini engelleyemeyecektir.

Her 25 Mart’ta yeni  yetişen  Muhsinler Anadolu’nun kanıyla sulanan topraklarında, gezdiği sokaklarında,  içtiği sularında Türk-İslam davasını sürdürmek için elinden geleni yapacaktır.

Sivas Sarkışla Elmalı köyünden çıkan bu yiğidin yetiştirdiği tohumlar Anadolu’da, Avrupa’da tıpkı kardelenler gibi boy verecek, Türk-İslam sancağının  dalgalanmasını tüm cihanda sağlayacaktır.

Avrupa Nizam-ı Alem Federasyonu Genel Başkanı Erol Yazıcıoğlu; Onu öldüren ve her ne hikmetse 14 seneden beri ortaya çıkarılamayan katilleri ve işbirlikçileri şunu bilmelidir ki içimizde satın alınan insanlarla bizleri susturacağını zannedenler ne dualarımızı ne adalet arama çabalarımızı susturamayacaklardır. Alperen ruhumuzla haykıracağız hep ‘’ Bir ölür bin diriliriz, bizden kim usanası’’. Yine bu 25 Mart’ta  da her an olduğu gibi dualarımızdasın.

Alperenlerin Tacettin Dergahında, Sivas sokaklarında, yurt dışında ve yurt içinde unutulmadığını, unutulmayacağını, öğretilerinin senden çıkıp binlere, yüzbinlere, milyonlara ulaşıp benimsendiğini şehit bir lidere yakışan en güzel şekilde dualarla dosta düşmana  gösterecek inşallah.

Avrupa Nizam-ı Alem Federasyonu Genel Başkanı Erol Yazıcıoğlu;Ne mutlu seni tanıyıp, anlayıp, yaşatıp gelecek nesillere aktarabilenlere diyerek sözlerini tamamladı.

AdminAdmin

Admin