Kimdir
Giriş Tarihi : 30-05-2023 16:12

AK Partili Sebahattin Demirci Biyografisi

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili adayı Sebahattin Demirci arama motorlarında araştırılmaya başladı. Peki, Sebahattin Demirci kimdir, siyasi kariyeri nedir? İşte merak edilenler…

AK Partili Sebahattin Demirci Biyografisi

Kızılay Tuzla Şube Başkanı ve 2013-2018 yılları arasında AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı görevini yürüten Sebahattin Demirci, AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu

15 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde, bütün siyasi partilerde Milletvekilliği Aday Adaylığı başvuruları başladı. İlçemiz Tuzla’da da partilerinden Milletvekili Aday Adayı olmak isteyen isimler tek tek belli olmaya başladı. Son olarak Kızılay Tuzla Şube Başkanı ve 2013-2018 yılları arasında AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı görevini yürüten Sebahattin Demirci, AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

 

Sebahattin Demirci Kimdir?

1972 yılında Erzincan Refahiye’de doğan Sebahattin Demirci, ilk ve ortaokulu Erzincan’da tamamladıktan sonra, İstanbul’a yerleşir. Lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan Demirci, Üniversiteyi Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda tamamladıktan sonra Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi’nde tamamlamıştır. 2006 yılında atıldığı ticaret hayatında kurduğu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ofisinde halen Mali Müşavir ve Serbest Denetçi olarak faaliyetine devam etmektedir. 2001 yılında AK Parti’nin kurulmasıyla başlayan siyasi hayatında sırasıyla Mahalle Yönetim Kurulu Üyeliği, Mahalle Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Seçim İşleri Başkanlığı, İlçe Teşkilat Başkanlığı, İlçe Siyasi Ve Hukuki İşler Başkanlığı, iki dönem SKM Başkanlığı görevlerini yürüten Sebahattin Demirci, 2013-2018 yılları arasında da AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttü.

Çeşitli STK’larda Yönetim Kurulu Üyeliklerinde de bulunan Sebahattin Demirci, halen Türk Kızılayı Tuzla Şube Başkanlığı görevini yürütmektedir. Demirci, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

AdminAdmin

Admin