SİYASET
Giriş Tarihi : 31-03-2024 15:30

‘ARKA ARKAYA İKİ SEÇİM YORDU’

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda oyunu kullandı.

‘ARKA ARKAYA İKİ SEÇİM YORDU’

Erdoğan, oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada "Bu seçim ülkemizde birbirine yakın süreçte yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Üsküdar’da kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oylarını kullanmak için Üsküdar Kısıklı’daki konutundan çıkarak, saat 13.15’te Saffet Çebi Ortaokulu’na geldi.

Erdoğan’ı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile diğer ilgililer karşıladı.

Erdoğan’ın oy kullandığı “3308” numaralı sandıkta 341’i seçmen 5’i sandık görevlisi 346 kişi vatandaşlık görevini yerine getirecek.

Seçmen listesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan 249. Emine Erdoğan da 248. sırada yer alıyor.

‘ARKA ARKAYA İKİ SEÇİM YORDU’

Erdoğan, oy kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Kısa bir süre önce milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini icra ettik. Şimdi de yerel seçimleri icra ettik. Arka arkaya 2 seçim milletimizi de bizleri de yordu. Çok uzun bir kampanya geçirdik. Bu seçim ülkemizde birbirine yakın süreçte yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak. Bir taraftan milletvekili bir taraftan yerel yönetim seçimlerinin ülkemiz için yeni bir yüzyılın başlangıcı olmasını diliyorum. Milletimize gösterdiği tevazu için de teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin

Admin