SPOR
Giriş Tarihi : 25-05-2023 17:08   Güncelleme : 25-05-2023 19:19

Başarılı Sporcular Kabul Edildi

Üniversitede çeşitli spor müsabakalarında derece almış başarılı sporcular kabul edildi. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde çeşitli spor müsabakalarında derece almış başarılı sporcular kabul edildi.

Başarılı Sporcular Kabul Edildi

Rektörlük Senato Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Spor Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekanı Prof. Dr. Serkan Hazar, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Hasbek, antrenörler, derece almış öğrenci ve personel katıldı.

 

Açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Son yıllarda sporun çeşitli branşlarında çok iyi dereceler alıyoruz. Bu noktada SBF’nin çok büyük bir önemi var. Wushu, Tekvando, Güreş, Voleybol ve Hentbol gibi sporlarda aldığımız dereceler bizleri gururlandırıyor.” şeklinde konuştu.

 

Sonra söz alan SBF Dekanı Prof. Dr. Serkan Hazar, “Yaşadığımız deprem felaketi sonrası Federasyon birçok müsabakayı ertelemesine ve üniversitelerde çok fazla öğrenci olmamasına rağmen takımların oynaması yönde sonrasında karar alındı. Takvimdeki sıkışıklığa ve sadece futbol müsabakalarına katılmamamıza rağmen güzel dereceler aldık. Önümüzdeki haftalarda oryantiring müsabakasını Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenleyeceğiz.” dedi.

 

Ardından söz alan antrenörler, sporcuların derece aldıkları müsabakalara nasıl hazırlandıkları üzerine konuştular.

 

Konuşmaların ardından teşekkür belgesi verilmesi ve toplu fotoğrafın ardından toplantı sona erdi.

AdminAdmin

Admin