SİYASET
Giriş Tarihi : 16-03-2023 14:26

Başkan Deveci, “Millette, bizlerde bunu affetmeyiz”

Sivas Şehit Ailleri ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP’yi 18 Mart’ta ziyaret edecek olmasına sert tepki gösterdi. Başkan Deveci, “Millette, bizlerde bunu affetmeyiz” dedi.

Başkan Deveci, “Millette, bizlerde bunu affetmeyiz”

Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'yi, 250 bin şehit verdiğimiz Çanakkale savaşlarının yıl dönümünde 18 Mart Cumartesi günü ziyaret edecek.
Tarih olarak 18 Mart'ın seçilmesi kamuoyunda ve sosyal medyada büyük tepkiye neden olurken Sivas Şehit  Ailleri ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci’den de tepki gecikmedi. 
Başkan Deveci, şehitlere ailelerine ve gazilere bundan daha büyük bir hakaret olamayacağını belirterek, “Şehitlerimizin aziz hatıraları incitilmiş ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizin yaralarına tuz basılmıştır ”dedi. 
Başkan Deveci, Kılıçdaroğlu'nun HDP ile pazarlık masasına oturacağı 18 Mart tarihinin iki ayrı önemi olduğunu belirterek,  “Birincisi 18 Mart tarihinde Türk ordusu Çanakkale'de işgalcileri püskürttü. Diğer önemli olay ise Mehmetçik, teröristlerden temizlediği Afrin'e bayrağı o gün dikti.
Bir defa PKK'yı kınamamış bir partidir HDP. Bizlere bundan daha büyük bir hakaret olamaz. Her fırsatta söylediğimiz gibi yineliyoruz. HDP terör örgütünün siyasi uzantısı değil, Terör Örgütü HDP’nin silahlı kanadıdır.
Bizim sözümüz net ve gayet açık. Ülkenin birliğine ve beraberliğine kast ederek, askerimizi, polisimizi ve bebekleri katleden bu hainleri muhatap alanları bu aziz millet affetmez, bizler asla affetmeyiz ”diye konuştu.

AdminAdmin

Admin