GÜNDEM
Giriş Tarihi : 05-04-2023 00:44   Güncelleme : 05-04-2023 01:59

Başkan Deveci, Ramazanda mahzun gönüllere dokundu

Sivas Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci, bu kez topladığı bağışlar ile oluşturduğu Ramazan kolilerini ihtiyaç sahibi ve depremzede ailelere ulaştırdı. Kolilerde bir ailenin ihtiyacı olan tüm malzemeler yer aldı.

Başkan Deveci, Ramazanda mahzun gönüllere dokundu

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından sıkça deprem bölgelerine giderek topladığı yardımları depremzedelere ulaştıran Sivas Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci, bu kez Ramazan Kolisi dağıtımı yaptı.

Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bayrağımızın dalgalanabilmesi, ülkemizin bağımsız ve hür bir şekilde yaşayabilmesi için canını ve kanını veren

Başkan Deveci, "İftar Şehidimizden Fatih'a Sizden" diyerek başlattıkları kampanya sayesinde 170’e yakın Ramazan kolisi hazırladıklarını belirtti.

Başkan Deveci, “İhtiyaç sahibi ve depremzede ailelere yardım kolilerimizi 3 günlük çalışma ile ulaştırdık. Kolilerin üzerine küçük bir not ve bağışta bulunan şehidimiz ve gazilerimizin ismini koyduk. Koliyi alan kişi şehidimizin ruhuna bir Fatiha okusun diye böyle bir uygulama yaptık” dedi.

Başkan Deveci, “ülkemizin bağımsız ve hür bir şekilde yaşayabilmesi için canını ve kanını veren şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bu organizasyonumuzda da bizleri yalnız bırakmadı.

Bize destek veren Aziz şehitlerimizin değerli aileri, Gazilerimiz ve bağışcı dostlarımızın verdiği her bir destek için çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum”diye konuştu.

AdminAdmin

Admin