GÜNDEM
Giriş Tarihi : 05-04-2023 16:24

Başkan Geçkil, Veren El İle Alan Eli Buluşturmak İçin Hayırseverlerden Destek Bekliyor

Sivas Bedensel, Zihinsel Engelli ve Engelli aileleri Yardımlaşma, Dayanışma Derneği Başkanı Halil Geçkil, Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremin ardından deprem bölgesine yardım gönderdiklerini belirtti.

Başkan Geçkil, Veren El İle Alan Eli Buluşturmak İçin Hayırseverlerden Destek Bekliyor

Sivas Bedensel, Zihinsel Engelli ve Engelli aileleri Yardımlaşma, Dayanışma Derneği Başkanı Halil GeçkilKahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremin ardından deprem bölgesine yardım gönderdiklerini belirtti.
Geçkil; “AFAD ve Valiliğimiz koordinesinde önce deprem bölgesine yardımlarda bulunduk. Ardından Sivas’ta yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimize çeşitli konularda yardım eli uzattık. Hayırsever vatandaşlarımızın gönderdiği çocuk ve yaşlı bezlerini engelli ailelerimize ulaştırıyoruz. Bunun yanı sıra gelen temel gıdaları da derneğimize başvuran ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz” dedi.
Başkan Geçkil hayırsever vatandaşlara seslenerek; “Depremzede ailelerimiz için çocuk bezine ihtiyacımız var. Hayırsever vatandaşlarımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vereceğine inanıyorum” dedi.

AdminAdmin

Admin