Kimdir
Giriş Tarihi : 30-05-2023 14:04

CHP'yi Destekleyen Sosyal Medya Paylaşımlarıyla Tanınan Ezgi Yıldız Kimdir?

Ezgi Yıldız'ın gözaltına alınmasıyla ilgili gelişmeler ve son durum nedir? Ne gibi gelişmeler yaşandı? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

CHP'yi Destekleyen Sosyal Medya Paylaşımlarıyla Tanınan Ezgi Yıldız Kimdir?

Edinilen son dakika bilgilerine göre CHP'li Ezgi Yıldız gözaltına alındı.

Geçtiğimiz yıllarda şehit edilen Mehmet Selim Kiraz hakkında çirkin paylaşımlar yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeli Ezgi Yıldız, gözaltına alındı.

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmeden önce makamında alıkonulduğu anın görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştığı tespit edilen Eda Ezgi Yıldız'ın İBB İSYÖN AŞ'de İnsan Kaynakları Uzmanı kadrosunda olduğu belirlendi.

Ezgi Yıldız kimdir? Ezgi Yıldız nereli?  Ezgi Yıldız neden gözaltına alındı?  Ezgi Yıldız kaç yaşında? Ezgi Yıldız Mesleği ne?

Yaşanan bu skandal olayın ardından Ezgi Yıldız'ın biyografisi merak konusu oldu. Peki, Ezgi Yıldız kimdir? Ezgi Yıldız nereli?  Ezgi Yıldız neden gözaltına alındı?  Ezgi Yıldız kaç yaşında? Ezgi Yıldız Mesleği ne? İşte merak edilenler...

Ezgi Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde İSYÖN Araştırma Şirketi'nde İnsan Kaynakları Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Sosyal medyada CHP'yi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediği paylaşımlar bulunan Yıldız sosyal medyada gündem oldu.

AdminAdmin

Admin