KİTAP
Giriş Tarihi : 06-04-2023 16:35

Datcu’dan 2. Kıtap

Sivasın tanınmış yüzlerinden aynı zamanda KIZILIRMAK GAZETESİ yazarlarından 80 lerin ve 90 ların müzisyenlerinden ve sporcularından olan Namıdeğer Datcu bir efsanedir.

Datcu’dan 2. Kıtap

Tahmin ediyorum çoğumuzu evlendiren ve hatta çocuklarımızın bile sünnet düğününü çalan uzun yıllar düğün salonlarında orkestra eşliğinde müzık yapan genellikle solistlik yapan Yavuz Başar namıdeğer Datcu rahmetli babası Kore gazısi İsmail Başar'ın vasiyeti üzerine 1. Kitabını yazan daha sonra birkaç ay öncede 2. Kıtabini bitiren ve Sezer Ofset Matbaasında yayına hazır bir şekilde bayram sonrası teslim edilmek üzere "İşte hayatım" isimli kitabı tamamlanmak üzere.

 

Yavuz Başar Aynı zamanda Sivas'ta ve İstanbul'da profesyonel futbol oynamış efsane kalecilerdendir futbolu bıraktıktan sonra 23 yıldır Gazeteci ve spor yazarlığı yapmaktadır bir çok gazetelerde ve dergilerde yayınlanan genel yazılarıda mevcuttur, aynı zamanda Cumhurbaşkanımızında üniversiteden ve futbol takımından da arkadaşı olan datcu spor camiasınında sevilen yüzlerindendir.

Uzun yıllardır Gurbette yaşayan Gazeteci dostumuz Yavuz Başar 2 yıl Mudanya, Bursa' da 35 yıl Antalya'da ve Şimdide Balıkesir Altınolukda yaşamaktadır.

Değerli dostumuza sağlıklı bir yaşam diliyor kendisini Sivas Kızılırmak Gazetesi olarak kutluyoruz.

AdminAdmin

Admin