Kimdir
Giriş Tarihi : 30-03-2023 12:05

Dr. Didem Didar Balcı Tepki Topladı

Dr. Didem Didar Balcı Twitter'da çok konuşulanlar arasına girdi. Peki, Dr. Didem Didar Balcı neden Twitter gündeminde, ne için tepki topladı? İşte detaylar...

Dr. Didem Didar Balcı Tepki Topladı

Didem Didar Balcı Neden Gündem Oldu?

Dr. Didem Didar Balcı'nın hastalara sesini yükselttiği video, sosyal medya gündeminde çok konuşuldu. Birçok kesim Didem Didar Balcı'ya bu tutumu nedeni ile tepki gösteriyor.

Didem Didar Balcı Ne Dedi?

Hastaların üzerine yürüyen Dr. Didem Didar Balcı, "İşim var sanane. Yöneticim çağırdı. Sana hesap mı vereceğim? Sana ne. Sen kimsin? Sen kimsin de bana hesap soruyorsun. Çağırın şu güvenliği. Kim bu kadın ya. Sen kimsin de bana hesap soruyorsun. Niye dokunuyorsun bana. Bu ne manyaklıktır ya. Doktora dokunmak, konuşmak" ifadeleri vide bulunuyor. Sosyal medyada viral hale gelen o görüntülerde kadın hastanın çocuğunu tartışmadan uzak tutmak adına için doktorun yanından uzaklaşmaya çalıştığı, "Çocuğumun yanında niye böyle yapıyorsun" diye serzenişte bulunduğu görülüyor. Öfkeden deliye dönen kadın doktoru bu esnada civarda bulunan hastalar ve personeller sakinleştirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı." sözlerinde bulundu.

Didem Didar Balcı Kimdir?

Didem Didar Balcı, eğitim hayatının ilk yıllarını İzmir'de geçirmiştir. Üniversite eğitimini ise 1999 senesinde Hacettepe Tıp Fakültesi'nde bitirmiştir. Daha sonrasında ise, 2001 ile 2005 yılları arasında İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Dermatoloji Bölümü’nde uzmanlık ihtisasını tamamlamıştır.

Didem Didar Balcı, 2012 senesinden beri İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dermatoloji hekimi olarak görev yapmaktadır.

AdminAdmin

Admin