YEREL
Giriş Tarihi : 16-02-2023 16:49

Gün birlik günüdür

Kangal Ziraat Odası, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen afet sonrası bölgeye yardım malzemesi gönderdi.

Gün birlik günüdür

Kangallı çiftçilerin desteği ile hazırlanan malzemeler tırlarla bölgeye ulaştırılarak, depremzedelere dağıtıldı.

Yardımları bizzat ekibin başında halka ulaştıran Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban, “Yüzyılın en büyük felaketi olarak adlandırılan depremde onbinlerce insanımız yaralandı. 20 binin üzerinde vatandaşımız yaşamını yitirdi. Tüm Türkiye bir ve beraber olarak bu yaraları saracağız. Gün birlik günüdür. Aksayan şeyler illaki olacaktır ama bunları eleştirerek değil el birliği ile kapatarak bu felaketin altından kalkacağız” dedi.

Bölgeye Kangallı çiftçilerin ciddi destek gönderdiğini ifade eden Başkan Basri Çoban, bölgedeki ziraat odalarımızla istişare ederek yardım malzemelerimizi hazırladık. 5 Bin litre mazot, 20 Bin adet su, Bin adet meyve suyu, Bin adet süt, 300 adet kefen, 300 adet yorgan, 100 adet battaniye, 100 adet yastık, 1500 adet çorap, 1 palet çocuk bezi, 200 adet mont, Bin adet kek ve Bin adet çocuk mamasından oluşan yardım malzemelerimizi bölge halkımıza dağıttık. Bu zor günde birlik ve beraberlik içerisinde bölgeye yardım gönderen Kangallı çiftçilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AdminAdmin

Admin