Astroloji
Giriş Tarihi : 20-03-2023 10:53

Haftalık Burç Yorumunuzu Okudunuz Mu?

20 Mart Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Haftanın en şanslı burcu hangisi?

Haftalık Burç Yorumunuzu Okudunuz Mu?

Koç ve Yükselen Koç

Haftalık burç yorumları yazımıza öncü burcumuzla başlıyoruz. Hafta başında Güneş ve Ay, Balık burcunda kavuşacak. Gücünüz sezgileriniz olacak. Rüyalarınızdan mesajlar var. Bağımlılıklarınızdan özgürleşmek için Balık Yeniay’ını iyi değerlendirin. Bilinçaltı korkularınız baş gösterdiğinde elinizi kalbinize koyun ve evrenden destek isteyin. Destekleniyorsunuz. Görülüyorsunuz sevgili yükselen Koç’lar.

Hafta ortasında Ay Koç’ta ve Venüs’le kavuşumda olacak. Kendinizi dışarıya karşı, hareketleriniz ve girişimlerinizle enerjik bir şekilde ifade etmeye başlayacaksınız. Sevgi diliniz doğrudan ve net olacak. İstediklerinizi açıklıkla ifade edeceksiniz. Dış görünüşünüzde ani bir değişiklik yapmaya yatkınsınız.

Hafta sonunda ise Ay Boğa geçişinde, Merkür’e bir kare yapacak. Hazlarınız, öz değerleriniz ve maddi kaynaklarınızla ilgili meselelerde mantıklı ve yenilikçi kararlar almaya çalışırken zorlanabilirsiniz. Sosyal çevrenizle olan iletişiminizde maddeye önem vererek aniden yanlış kararlar vermeyin. Kova’daki Merkür “yeni bir şey yapalım” derken Boğa’daki Ay “nereye şimdi?” diyerek ayak diretebilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Hafta başında Güneş ve Ay Balık burcunda kavuşacak. Sosyal çevrenizle ilgili gündemleriniz yoğun. Büyük çemberinizle beraber hareket ederek gerçekçi planlar çerçevesinde topluluğunuza oldukça yarar sağlayabilirsiniz. Yeni projelere imza atabilirsiniz. Zincirlerinizden kurtulacaksınız sevgili yükselen Boğa’lar.

Hafta ortasında Ay Koç’ta ve Venüs’le kavuşumda. Sevme halini, aşkın ateşini daha ilahi bir kanaldan deneyimleyeceksiniz. İçgüdülerim ve bilinçaltım bana ne söylüyor? Sorusu yoldaşınız olsun. Kontrolünüz dışında gelişecek bazı harcamalar yapabilirsiniz. Bağımlılıklarınızdan özgürleşebilirsiniz. Artık hareket vakti. Çözüleceksiniz.

Hafta sonunda ise Ay Boğa geçişinde, Merkür’e bir kare yapacak. Kendinizi dışa karşı ifade etme konusunda veya dış görünüşünüzle alakalı konularda bazı değişimler var. Üstlerinizle veya partnerinizin ailesiyle olan iletişiminizde sert bir tutum izleyebilirsiniz. Hisler ve gerçekler dengenizi değiştirebilir. Kendinizi ve öz değer duygunuzu gözetmeye özen gösterin. Bedeninize bakım verin.

İkizler ve Yükselen İkizler

Hafta başında Güneş ve Ay Balık burcunda kavuşacak. Kariyerinizle ilgili bazı bitiş ve başlangıçlar yaşayacaksınız. İyileşme ve kendinizi geliştirme sürecinize büyük bir katkı sağlayacak bu dönem. Sanatınızla, şifacı tarafınızla parlayacaksınız sevgili yükselen İkizler.

Hafta ortasında Ay Koç’ta ve Venüs’le kavuşumda. Gelecek planlarınızla ilgili oldukça içgüdüsel ve net bir şekilde hareket ediyorsunuz, ancak öfke saçmamaya o öfkeyi sağlıklı bir şekilde ve topluluğun hayrına kullanmaya özen göstermelisiniz.

Hafta sonunda ise Ay Boğa geçişinde, Merkür’e bir kare yapacak. Duygusal olarak içinizde, kendi bedeninizde olacağınız bir iki gün geçireceksiniz. Doğada olmak ve tek başınıza huzurlu bir şekilde dolaşmak isteyebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen durumlar için bazı harcamalar yapabilirsiniz. Madde ve mana arasındaki dengeyi kurmak size iyi gelir. Uzun vadeli planlarınız bir yandan yenilik için sizi dürterken siz biraz tembellik etmek isteyebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Hafta başında Güneş ve Ay Balık burcunda kavuşacak. Uzun vadeli hedeflerinizle, ticari anlaşmalarla veya hukuki meselelerle ilgili bazı kapanışlar ve ardından yeni başlangıçlara gebe bir döneme gireceksiniz. Sevgi ve kabulle genişlemek istiyorsunuz. Yurt dışıyla alakalı meselelerde yeni arayışlar peşindesiniz. Vicdanınız size bu ara pek çok şey öğretiyor. Spiritüel açıdan genişlemeye meyillisiniz bir iki gün sevgili yükselen Yengeç’ler.

Hafta ortasında Ay Koç’ta ve Venüs’le kavuşumda olacak. Üstlerinize, aile büyüklerinizle ve kariyerinizle ilgili alanlarda hareketlenmeler başlayacak. Mesleki girişimler yapacaksınız. İtibarınızı artırmak için daha cesur adımlar atacaksınız. Kendinizi göstermek istediğiniz günler geliyor. İradenizi ortaya koyun.

Hafta sonunda ise Ay Boğa geçişinde, Merkür’e bir kare yapacak. Sosyal çevrenizin içinde garantici bir tutum sergileyeceksiniz. Kalıcı ve sağlam konulardan konuşacaksınız. Geleceğe yönelik planlar yaparken sakinliğinizi koruyorsunuz. Bir yandan gizli saklı kalmış konulara olan merakınız ve şüpheci bir yaklaşımınız var. Krediler ve borçlarla ilgili gelişmeler de bu dönem söz konusu. Harcamalarınıza dikkat edin.

Aslan ve Yükselen Aslan

Haftalık burç yorumları yazımıza Aslan’la devam ediyoruz. Hafta başında Güneş ve Ay Balık burcunda kavuşacak. Sekizinci evinizi etkileyecek. Duygusal ve hassassınız. Annenizle ilgili konularda gündemleriniz var. Ailenin ortak kaynaklarıyla ve banka işlemlerinizle ilgili sabitlikten çıkıp değişime doğru yol alacaksınız. Hayat dinamikleriniz değişecek. Birlik için çalışmaya devam edin sevgili yükselen Aslan’lar.

Hafta ortasında Ay Koç’ta ve Venüs’le kavuşumda. Uzun vadeli hedeflerinizle alakalı daha cesur ve ataksınız. Uluslararası ve hukuki meseleler, derin felsefelerle ilgili evinizden etki alacaksınız. Girişimlerinizin kıvılcımını yakmaya başlayın. İlişkilerinizi iyileştireceksiniz. Sabit olduğunuz noktalardan esnemeyi ve genişlemeyi öğreneceksiniz.

Hafta sonunda ise Ay Boğa geçişinde, Merkür’e bir kare yapacak. İkili ilişkilerinizle alakalı konulardaki özgürlükçü tutumunuz kariyer evinize de etki edecek. Üstlerinizle olan iletişiminizde sabitlik, sağlamlık ve güven arayacaksınız ancak bunu isyankârlıkla yapmamaya özen gösterin lütfen. Yeni fikirler, anlaşmalar, sözleşmeler kapıda.

Başak ve Yükselen Başak

Hafta başında Güneş ve Ay Balık burcunda kavuşacak. Her türlü ikili ilişki, sözleşmeler, anlaşmalar, ortaklıklarla ilgili kapanışların ve aynı zamanda yeni başlangıçların olacağı bir zaman dilimi bu. Sevgiyle ve kalpten iletişimi önemseyecek, karşılıklı uyum arayacaksınız. Farkındalığınız yüksek. İlişkilerdeki dengeyi korumak açısından oldukça hassassınız. Birliği geniş bir perspektiften düşünmelisiniz. Uzun bir süredir devam eden ilişkilerinizle ilgili ciddi kararlar alacaksınız sevgili yükselen Başak’lar.

Hafta ortasında Ay Koç’ta ve Venüs’le kavuşumda. Krediler, bankalar, finansal konular ve ortak yatırımlarla ilgili dikkatli olmanız gereken bir sürece gireceksiniz. Anlık hareket etmemeniz, olayların iç yüzünü dikkatlice inceleyerek karar almanız gerekecek. Harcamalarınıza dikkat edin. Sağlığınıza, özellikle ayaklarınıza dikkat edin. Kendinizi hırpalamayın.

Hafta sonunda Ay Boğa geçişinde, Merkür’e bir kare yapacak. Bu dönem babayla, eril otoriteyle ilgili krizlerin içinden geçiyor olabilirsiniz. Doğada, toprakta genişlemeye, nefes almaya özen gösterin. Tüm o erile, otoriteye olan öfkenizi dışarıya taşıyor, evet. Topraklanmaya veya bitkilerle haşır neşir olmaya bakın. Dijital ortamda değil ellerinizle yapacağınız yaratımlara odaklanın.

Terazi ve Yükselen Terazi

Haftalık burç yorumları yazımızda sıra Terazi’de. Hafta başında Güneş ve Ay Balık burcunda kavuşacak. Fedakarlık, hizmette kalarak şifa olmaya çalışma dürtünüz oldukça yüksek bir dönem sevgili yükselen Terazi’ler. Çalışma koşullarınızı yeniden düzenleyeceksiniz, çalışma ortamınızda sevgiyi, birliği gözeterek hareket edeceksiniz. Çok hassassınız ve etrafınızdan da bu hassasiyeti bekleyeceksiniz. Kan tahlillerinizi yaptırın. Evcil hayvanlarınızın sağlığına dikkat sevgili Terazi’ler.

Hafta ortasında Ay Koç’ta ve Venüs’le kavuşumda. İlişkilerinizde, ortaklıklarınızda ve diğeriyle olan bağınızda aktif bir yanardağ gibisiniz. Projelerinizi icraata dökeceksiniz. Kararlı, öfkeli ve sürünün başını çeken bir tarafınız devrede. Başlatıcı enerjinizi ders, kurs, uzun vadeli eğitimler, bu eğitimlerle ilgili düzeni değiştirmeye harcayacaksınız.

Hafta sonunda ise Ay Boğa geçişinde, Merkür’e bir kare yapacak. Ortak maddi yatırımlarla alakalı kendinizi güvenli bir alanda tutmak isteyeceksiniz. Sağlık konularıyla ilgili de hazlarınıza değil bedeninize göre beslenmenizde yarar var. Sabit bir yerde kalma ihtiyacınız var ancak Merkür sizden yeni yaratımlara alan açmanızı ve burası hakkında bakış açınızı değiştirmenizi istiyor.

Akrep ve Yükselen Akrep

Hafta başında Güneş ve Ay Balık burcunda kavuşacak. Çocuklarınızla, sevdiklerinizle, yaratımlarınızla, sanatçı ruhunuzla ilgili gelişmelerin olacağı bir dönem başlıyor. Fiziksel çabalar ön planda. Hassasiyetle, sevgiyle, evrenden ve birlikten aldığınız güçle yaratımlarınızı parlatma vaktiniz geldi sevgili yükselen Akrep’ler.

Hafta ortasında Ay Koç’ta ve Venüs’le kavuşumda. Günlük rutinlerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Öz değerinizi gözetmekle alakalı yeni bir hamle yapacaksınız. Hayata yeniden karıştığınız bir zaman dilimi geliyor. Her şey hız kazanıyor.

Hafta sonunda ise Ay Boğa geçişinde, Merkür’e bir kare yapacak. Her türlü ikili ilişkiyle ilgili durumun gündemde olduğu birkaç gün var önünüzde. Ortaklıklar, sağlam yatırımlar için imzalayacağınız sözleşmelerle ilgili durumları isyanla değil de daha sağlam bir zeminde, topraklanarak vermenizde yarar var. Zihin ve ruh dengesini gözetmek için meditasyonlarınıza devam edebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Hafta başında Güneş ve Ay Balık burcunda kavuşacak. Ev, aile, yuva konularında belli bitiş ve başlangıçların olacağı bir evre başlayacak. Toprak ve mülk ile ilgilenebilirsiniz. Güven konusunda hassas olabilirsiniz. Yaradanla bağlantınıza güvenmelisiniz. Bu dönem enerjetik olarak çok yoğun hisler içerisindesiniz. Dişil atalarınızla bağlantı kurun ve onlardan destek isteyin sevgili yükselen Yay’lar.

Hafta ortasında Ay Koç’ta ve Venüs’le kavuşumda. Yaratım, üretim, çocuksu neşeniz, içinizdeki enerjinizle girişimlerde bulunacağınız bir dönem geliyor. Sürünün başındaki lider sizsiniz. Sevgiyi ve aşkı yaşama, bunları ifade etmek biçiminiz değişecek. Net, kararlı ve başlatıcı bir enerjidesiniz. Size iyi gelmeyene kolaylıkla hayır diyebileceksiniz. Öfkenizi bu durumlarda kontrol etmeye bakın.

Hafta sonunda ise Ay Boğa geçişinde, Merkür’e bir kare yapacak. Aniden fikirlerinizi değiştirebilirsiniz. Yakınlarınızla olan iletişiminizde yenilikçi bir tavır sergilerken kendinizi krizli durumlara sokmayın. Sağlığınıza dikkat edin. Rutininize, kendinize ve bedeninize hizmet edin. Çalışma ortamınızla ilgili de güvende hissetmek isteyeceksiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Hafta başında Güneş ve Ay Balık burcunda kavuşacak. Satürn’e oldukça yakın bir konumda yeniay gerçekleşecek. Fikirleriniz, bakış açınız, kısa eğitimler, yakınlarınızla ilgili konularda daha soğukkanlı davranmanızda fayda var. Cesur hareket edeceğiniz, net karar alacağınız bir süreç. Kardeşiniz ve yakın arkadaşlarınızla ilgili hassasiyetler söz konusu olacak. Sevgiyi, vicdanı ve birliği gözetmeyen iletişimlerden sıyrılma vaktiniz geldi sevgili yükselen Oğlak’lar.

Hafta ortasında Ay Koç’ta ve Venüs’le kavuşumda. Toprak, mal-mülk, taşınmaz, ev, yuva, güvende hissetme, anneyle bağınız, anne atalarınız konusunda gündemleriniz olacak. Bu konularla ilgili daha önce beklettiğiniz ve harekete geçirmediğiniz her ne varsa, birkaç gün içinde bunları somut çözümlerle harekete geçirebilirsiniz. Finansal açıdan güç kazanmak için cesaretinizi toplayacaksınız.

Hafta sonunda ise Ay Boğa geçişinde, Merkür’e bir kare yapacak. Yaratımlarınızı ortaya koymak isteyeceksiniz, ancak bunlardan maddi olarak da yarar sağlamak isteyeceksiniz. Belki yarattığınız bir şeyi finansal bir kaynağa çevirip artık buradan yola çıkmak isteyebilirsiniz. Yeni ve yenilikçi bir maddi kaynak arayışınız hala devam ediyor.

Kova ve Yükselen Kova

Haftalık burç yorumları yazımızda sıra Kova’da. Hafta başında Güneş ve Ay Balık burcunda kavuşacak. Kazançlar, yeni fikirlerle gelecek maddi kaynaklar, bereket, maddi imkanlarla alakalı gündemleriniz var. Yakınlarınızla iletişimde olabilirsiniz. Kendinizi yenilikçi ve özgürleştiren bir yerden ifade ediyorsunuz. Şans ve bereket sizinle ancak maddi konularda illüzyonlara düşmemeye özen gösterin sevgili yükselen Kova’lar.

Hafta ortasında Ay Koç’ta ve Venüs’le kavuşumda. Yakınlarınız veya kardeşlerinizle iletişim kurarken net, girişimci ve biraz öfkeli bir tavrınız var. Acele etmeyin, sabır terazinizden geçirin. Cüretkar sözler sarf edeceksiniz. Sevginizi, aşkınızı, hazlarınızı ifade etmek için doğrudan bir dil kullanmaya başlayacaksınız. İletişimsel konularda nasıl başlamak istediğinizi biliyorsunuz.

Hafta sonunda ise Ay Boğa geçişinde, Merkür’e bir kare yapacak. Daha çok evde vakit geçirmek, yemek yapmak, biraz bedeninize bakım vermek ve yerinizden pek kıpırdamamak isteyeceksiniz. Ancak bir yandan da benliğinizle ve bunu dışarı yansıtmakla ilgili fikirleriniz, zihninizden taşmak isteyecek. Zihin ve beden uyumunuzu gözetin.

Balık ve Yükselen Balık

Tüm Balık burçlarının doğum günü kutlu olsun! Hafta başında Güneş ve Ay Balık burcunda kavuşacak. İç dünyanızı, evrenle olan bağlantınızı, spiritüel gücünüzü ve sezgilerinizi yeniden hareket enerjisi için kullanmanız gereken bir dönemdesiniz sevgili yükselen Balık’lar. Eylemlerinizi ve fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. Bir yandan kendinizi inzivaya çekmek, kurban psikolojisinde olmak isteyebilirsiniz. Balık illüzyonlara meyilli bir burçtur. Karanlığa hapsolmayın. Sezgilerinizden rehberlik alın sevgili yükselen Balık’lar.

Hafta ortasında Ay Koç’ta ve Venüs’le kavuşumda. Maddi kaynaklar, öz değerleriniz için harekete geçme vakti. Bu cesareti bulacaksınız. Somut çözümler üretmek isteyeceksiniz. Atılgan olmayı seçerseniz birlik için bir ilham olursunuz. Unutmayın!

Hafta sonunda ise Ay Boğa geçişinde, Merkür’e bir kare yapacak. Yakınlarınızla olan iletişiminizde sağlam ve güvenilir fikirlere ihtiyacınız olacak. Kaynaklarınızı etkin ve etkili kullanmak isteyeceksiniz. Bilinç altınızdan bu ara çok fazla ses geliyor. Zihin ve ruh dengesini kurmalısınız.

AdminAdmin

Admin