TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 21-04-2023 22:33

Hatay'daki afetzede çocuklar için en tatlı bayram hediyesini hazırladı.

Sivas Sultanşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen çocukları unutmadı.

Hatay'daki afetzede çocuklar için en tatlı bayram hediyesini hazırladı.

Sivas Sultanşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen çocukları unutmadı. Afetin ilk gününden itibaren konaklama ve yemek desteği ile afetzede vatandaşlara hizmet veren Sultanşehir MTAL, Hatay'daki afetzede çocuklar için en tatlı bayram hediyesini hazırladı.

Millî Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen "Mesleki Eğitimde 1000 Okul" projesi kapsamında okul bünyesinde kurulan atölyede "Çikolis" markası ile öğretmen ve öğrenciler tarafından üretimi yapılan ve kısa sürede Türkiye'nin tanınan ve sevilen tatları arasında yerini almayı başaran çikolatalar bu kez afetzede çocuklar için hazırlandı.

Sivas Sultanşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, doğal malzemelerle üretimini yaptıkları ve özenle hazırlayıp paketledikleri çikolataları, Hataylı depremzede çocuklara gönderdi. Küçük yaşta büyük bir felaket yaşayan ve buruk bir bayram geçiren çocukların ağzını tatlandırmak için bu anlamlı çalışmayı yapan öğretmen ve öğrenciler, afetzede çocuklara en tatlı bayram hediyesini sundu.

Aşık Veysel'i Anma ve Kutlama Yılı dolayısıyla Aşık Veysel temalı ambalaj tasarımı ile hazırlanan 500 tablet çikolata, bayramda çocuklara dağıtılmak üzere Hatay'a gönderildi. Çikolatalar, bayramın birinci gününde çocuklara dağıtıldı.

 

 

AdminAdmin

Admin