Aramızdan Ayrılanlar
Giriş Tarihi : 16-03-2023 10:48

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm

17 Mart Cuma günü yayınlanacak Kızılcık Şerbeti dizisinde heyecan dorukta! Fragman ve daha fazlası detaylarda...

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm

 Kızılcık Şerbeti 19. bölümde neler olacak?  Kızılcık Şerbeti yeni bölüm özet

Yeni bölümü merakla beklenen dizi Kızılcık Şerbeti 17 Mart Cuma 19. bölümüyle SHOW TV'de! Yeni bölümde nikahın kıyılmasının ardından Nursema’ya ulaşamayan ailesi tedirginlik duymaya başlar. Öte yandan bir süredir araları limoni olan Kıvılcım ile Doğa buzları eritirken, Nursema’nın evlendiği kişinin ailesi ise başına gelenleri örtbas edip Pembe’ye yalan söyler. Diğer taraftan duygularını gizleyemeyen Abdullah, Alev’e hiç beklemediği bir anda aşk itirafında bulunur. Abdullah’ın, “Olmaz dedim ama oldu. Ben sizi seviyorum” çıkışı yeni bölüme damga vurdu.

Nursema’nın imam nikahının sonlandırılması için yapılanları öğrenen Abdullah, Alev’le yüzleştikten sonra Nursema ve İbrahim’in resmi nikah işlemlerini hızlandırmak için harekete geçecektir. Kıvılcım ve Ömer birlikteliği konusunda büyük tepki gösteren Doğa’nın annesine karşı bir türlü yumuşamaması sonucunda Ömer devreye girecek, ancak onun konuşması da Doğa’nın fikir değiştirmesi için yeterli olmayacaktır. Kıvılcım’ın okulda yaşayacağı bir olay Doğa’yı kendisine getirecek, annesinin ölümle burun buruna gelmesi sonucu yaptığı yanlıştan dönecektir.

Çocuk odasının duvar kağıtları yüzünden yaşanılan tartışma konusunda kendini affettirmek isteyen Pembe’nin bu konudaki girişimi yine bir sonuç vermeyecektir. Nilay işsiz abisine iş bulmak için çabalayacak, sonuçta İhsan, Abdullah’ın şoförü olacaktır.

Ömer’in evlilik konusunu yavaştan alıyor hissine kapılan Kıvılcım, Ömer’in yapacağı hoş bir sürpriz ile çok mutlu olacak. Nursema’dan umudunu kesen Umut, onun resmi nikahını öğrenince iyice çıldıracak, bir delilik yapmasını Alev önleyecektir. Nursema’ya resmi nikah kıyılacak ancak bu nikahta keramet olmayacağı ilk geceden belli olacaktır. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına haberin devamından ulaşabilirsiniz

 

 KIZILCIK ŞERBETI 19. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KIZILCIK ŞERBETI 19. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 KIZILCIK ŞERBETI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 KIZILCIK ŞERBETI TÜM BÖLÜMLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AdminAdmin

Admin