TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 24-02-2023 13:15

Kul Webınar Aracılığıyla Öğrencilerle Buluştu

Sivas Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul Webınar Aracılığıyla Öğrencilerle Buluştu.

Kul Webınar Aracılığıyla Öğrencilerle Buluştu

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığının Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri sebebiyle 2022-2023 Bahar Döneminin uzaktan eğitim şeklinde sürdürülmesine dair 17.02.2023 tarihli yazısının ardından, SBTÜ öğrencileri ile Webinar aracılığıyla buluştu.
21 Şubat 2023 Salı günü, saat 15:00’te gerçekleştirilen Webinar’da, deprem felaketleri nedeniyle duyduğu üzüntüsünü dile getiren Prof. Dr. Mehmet Kul; “Afet bölgesindeki tüm öğrencilerimizle iletişim halindeyiz.

Çok şükür öğrencilerimiz herhangi bir olumsuz durum yaşamadılar. Önümüzdeki süreçte de yaşanabilecek her türlü olumsuzlukta, her türlü ihtiyacınızda bizlerle iletişime geçebilirsiniz.” diyerek yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımız için başsağlığı dileğinde bulundu.
Öğrenciler ile sohbet eden Prof. Dr. Mehmet Kul, eğitimin en verimli şekilde gerçekleştirilmesi için her türlü hazırlığın tamamlandığını, Uzaktan Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) tarafından materyaller üretildiğini ve SBTÜ akademik personelinin uzaktan eğitim konusunda deneyimli olduğunu söyledi.

Kul daha sonra, online olarak sürdürülecek 2022-2023 Bahar Yarıyılında kullanılacak sistemlerle ilgili bilgilendirilme yapılması için sözü SBTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanı Ozan Ercan ve Uzaktan Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) personeli Öğr. Görevlisi Volkan Çelik’e bıraktı.
SBTÜ bünyesinde hizmet verecek olan “Uzaktan Eğitim Yardım Masası” ekibi ve bu ekibin iletişim bilgilerinin paylaşıldığı öğrenciler, uzaktan eğitim boyunca herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına, uzaktan eğitim uygulamalarını deneneceği webinara davet edilerek webinar sonlandırıldı.

AdminAdmin

Admin