GÜNDEM
Giriş Tarihi : 25-03-2023 10:40

Ömrünü hakka adamış bir liderdi

Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya,Büyük Birlik Partisi’nin Şehit Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 14. yılı münasebetiyle gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Ömrünü hakka adamış bir liderdi

Şehit Lider Yazıcıoğlu’nun vatan, millet ve bayrak sevdalısı olduğunu ifade eden Borsa Başkanı Hayrullah Karakaya, yaptığı açıklamada; “Türk siyasi hayatının önemli isimlerinden olan, vatan, millet ve bayrak sevdalısı, Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu 25 Mart 2009 yılında elim bir helikopter kazası sonucu kaybettik.

Büyük Birlik Partisi merhum Genel Başkanı, büyük dava adamı Muhsin Yazıcıoğlu, siyasi hayatı boyunca demokrasinin, hak ve adaletin yanında duran, vatan ve millet sevdalısı, Anadolu şehri olan Sivas’ımızın yetiştirdiği yiğit bir devlet adamıydı” ifadelerine yer verdi.

Sözlerini elim kazada yaşamını yitiren, Hakka yürüyen tüm şehitlere rahmet dileyerek tamamlayan Borsa Başkan Karakaya; “Hemşerimiz Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’na, Gazeteci kardeşimiz İsmail Güneş ve beraberinde hayatını kaybeden yol arkadaşlarına Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.

Ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.

AdminAdmin

Admin