GÜNDEM
Giriş Tarihi : 25-03-2023 10:25

Ömrünü Türk islam davasına adadı

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Kişiliği, yaşamı, siyaseti ve dürüstlüğü ile örnek bir insan olan BBP Genel Başkanı hemşerimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde hayatını kaybedenleri rahmet ve minnetle birkez daha yad ediyorum dedi.

Ömrünü Türk islam davasına adadı

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, 

Hani derlerler ya. Bazı insanların değeri öldükten sonra anlaşılır. İşte bu insanlardan biri de Sivas’ımızın yiğit evladı ,  yiğidosu, dürüst siyasetçisi merhum Muhsin Yazıcıoğlu’dur.

Sivas’ımızın ve ülkemizin değerli siyasetçisi olan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, kişiliği ve siyasi kimliği ile dürüst bir insandı. Şarkışla ilçesinde doğan ve hayatı , siyasi yaşamı hep mücadeleyle geçen değerli hemşerimiz, vatan, millet ve memleket sevdalısı, mütevazi bir liderdi.

Siyasetçi olmasına rağmen Sivas’ı, hemşerilerini, dostlarını ve bizleri hiçbir zaman unutmadı. Her fırsatta Sivas’a gelir, büyüklerini ziyaret eder, teşkilatlarında sorunlarını dinlerdi.  Şarkışla ilçesinde çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünya’ya gelen yaşamı boşunca mütevazi kişiliği,  çalışkanlığı ve cemiyet çalışmalarıyla dikkat çeken, fikir ve düşüncelerinden taviz vermeyen rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, siyasi liderler  arasında ender görülen, nezih üslubuyla da örnek alınan ender kişilerden bir tanesidir.

Sivas için gece gündüz çalışan, her zaman haklının ve hakkın yanında yer alan rahmetli BBP’nin kurucusu ve Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, hayatı ve yaşamı boyunca da birçok insana örnek olmuş bir siyasetçidir. Hayali ve Kızıl Elması her zaman Türk İslam Birliği ve Türk islam medeniyeti olan Yazıcıoğlu, iyi bir hemşeri, Türkiye ve Türk milleti sevdalısıdır. 7.5 yıl cezaevinde yatmasına rağmen, davasından ve kişiliğinden asla taviz vermemiştir.

 Yaşamı boyunca davasına sadık olan , dürüstlüğünden  taviz vermeyen gönül insanı hemşerimizi   birkez daha  ölümünün 14. yılında  rahmetle yad ediyorum.

Helikopter kazasın sonrasında14 yıl önce rahmetli olan ve milyonların dualarla uğurladığı merhum Muhsin Yazıcıoğlu  ile  yol arkadaşları Yüksel Yancı, Erhan Üstündağ, Murat Çetinkaya, gazeteci İsmail Güneş ve helikopter pilotu Kaya İstektepe’ye  Allahtan rahmet, ailelerine ve sevenlerine birkez daha başsağlığı diliyorum.

Yüce mevlam mekanlarını cennet etsin, milletimizin ve Türk İslam aleminin başı sağ olsun ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin

Admin