GÜNDEM
Giriş Tarihi : 19-05-2023 23:56

Önemli İsimler Ürgüp ve Tuğut Ailelerinin Düğününde Bir Araya Geldi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp’ün oğlu Abdulvahap Ürgüp ve Sare Tuğut, çok anlamlı bir tarih olan olan 19 Mayıs’ta dünya evine girdi. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in kıydığı nikahta Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici nikah şahitliğini yaptı.

Önemli İsimler Ürgüp ve Tuğut Ailelerinin Düğününde Bir Araya Geldi

Sivas’ın tanınan siyasetçilerinden olan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp’ün oğlu Abdulvahap Ürgüp ve Sare Tuğut’un düğün töreninde şehrimizin önemli isimleri buluştu.

Düğün törenine Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, AK Parti Sivas Milletvekilleri Abdullah Güler, Hakan Aksu, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Mehmet Kul, AK Parti İl Genel Meclis Başkanı Hakan Aksu, Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Hakan Demirgil, AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, BBP Sivas İl Başkanı Ahmet Polat, BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Osman Kösadağı, Sivil Toplum Kuruluşu başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Abdulvahap Ürgüp ve Sare Tuğut’un nikahını kıyan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, genç çifte mutluluklar dilerken evlilik cüzdanını gelin Sare Tuğut’a verdi. Genç çiftin nikah şahitliğini yapan başta Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici olmak üzere Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp’ün ve ailesinin  mutluluğunu paylaşmaktan gurur duyduklarını ifade ettiler.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp ise düğün merasimlerine katılan başta Genel Başkan Mustafa Destici olmak üzere milletvekillerine, rektörlere, BBP İl ve İlçe Başkanlarına ile diğer siyasi parti temsilcilerine, STK Başkanlarına, uzaktan yakından kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür etti.

Bizlerde Sivas Kızılırmak Gazetesi olarak Abdulvahap Ürgüp ve Sare Tuğut’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

AdminAdmin

Admin