SAVAŞ
Giriş Tarihi : 22-04-2023 21:45

Özyürek: 3 Hilal’e 3 Milletvekili Yakışır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Teşkilatı Bayramlaşma Programında Bir Araya Geldi.

Özyürek: 3 Hilal’e 3 Milletvekili Yakışır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Teşkilatı Bayramlaşma Programında Bir Araya Geldi. Programa MHP Milletvekili Ahmet Özyürek, Milletvekili adayları Av. İlker İpek, Kenan Çarboğa, Murat Sevinç, Bahadır Gökmen, İl Başkanı Hakan Uygun, Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Rıfat Kalkan ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu bayramlaşma programı Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yan tarafında bulunan MHP irtibat bürosunda gerçekleştirildi. Burada konuşan MHP Milletvekili Ahmet Özyürek, öncelikli hedeflerinin bayrak, ezan ve millet olduğunu ifade ederek, “Önce milli değerlerimize önem vereceğiz. Ay yıldızlı bayrağımızı, vatanımızın bölünmemesi için mücadele edeceğiz. Ezanımızın susmaması için mücadele edeceğiz. Önce Cumhurbaşkanımızı seçtireceğiz, sonrada TBMM’de bu bayrağa, bu vatana, bu ezana sevdalı yiğit milletvekilleri, Milliyetçi Hareket Partisi mecliste olmalı. Allah’ın izni ile sayılarımız yükseldiğinde hem bakanlarımız olacak hem de vekillerimiz çok olacak. Sonrada bizlerde bu gücü Allah rızası için kullanacağız. Hakkı ve hakkaniyeti hem ülkeye hem de Sivas’ımıza getireceğiz inşallah. Bunu unutmayın” dedi.

SEVDASI SİVAS OLAN YİĞİTLER BİZİMLE OLACAKTIR

Sivas’taki ayrımcılığı ortadan kaldıracaklarını söyleyen Özyürek, “Sizden bir şey daha istiyorum. Allah nasip ederse 2023 yılında 3 hilale 3 milletvekili yakışır inşallah. Bunun için gece gündüz çalışacağız. Sivas’taki ayrımcılığı, gayrımcılığı kaldıracağız. Önce yetimlerimize, yoksullara, gençlerimize ve Sivas’ın yiğit insanlarına sahip çıkacağız. Sevdası Sivas olan yiğitler bizimle olacaktır. Ben sizden şunu istiyorum; seçimlerde sandıklara sahip çıkın. Ve 3 hafta var. 3 hafta hiç kimse durmayacak. Çalışacağız, çalışacağız ve başaracağız. Sivas’ı da hak ettiği yere hep birlikte getireceğiz inşallah. Şimdi sizlerden şu sözü istiyorum. Sivas’ta durmadan çalışacağız, sevdası Sivas olan Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları ile bu yolda yürümeye var mısınız? 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde 3 hilale 3 milletvekili kazandıracak mıyız? Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Sivas’ta bundan sonra her şey değişecek. Korkmayın yürüyün. Allah rızası için hizmete gidiyoruz” şeklinde konuştu.

İrtibat bürosunda gerçekleştirilen bayramlaşma programının ardından Ülkü Ocaklarına geçildi. Burada da birlik ve beraberlik mesajları verilere, Ülkü Ocakları başkanı Rıfat Kalkan, Ülkü Ocakları yönetimi ve teşkilatlarının verdiği emekler nedeni ile teşekkür edildi.  

AdminAdmin

Admin