GÜNDEM
Giriş Tarihi : 14-03-2023 09:31   Güncelleme : 14-03-2023 10:01

Pendik Sivaslılar Derneği Vali Rahmi Doğan'ı Milletvekili Olarak Görmek İstiyor

Başkan Fatih Yıldız; Gittiği her yerde başarıyla anılan hemşehrimiz Doğan'ı Sivas Milletvekili olarak TBMM'de temsil noktasında görmek istediğimizi Pendik Sivaslılar Derneği olarak belirtmek isteriz dedi.

Pendik Sivaslılar Derneği Vali Rahmi Doğan'ı Milletvekili Olarak Görmek İstiyor

Pendik Sivaslılar Derneği Başkanı Fatih Yıldız sosyal medyasından yaptığı paylaşımında;  Bilindiği üzere İstanbul'da birlik ve beraber duygusu istikametinde ortak paydada işler yapabilmek için bir aradayız. İstanbul'da her Sivaslı'nın talebine yetişebilmek, sevincine ve acısına ortak olabilmek için STK sıfatıyla çalışmalar yapmaktayız.

Siyaseten bağımsız olarak her hemşerimize dokunma arzusuyla hareket etmeye devam ediyoruz. Ancak bizlerin doğup büyüdüğü memleketimiz Sivas'taki gelişmeleri de yakından dikkatle takip ediyoruz.

Başarılı çalışmalarıyla devlet adamlığı kimliği ön plana çıkan Hatay Valisi Rahmi Doğan'ı memleketi Sivas'a hizmet etmek için göreve davet ediyoruz.

Başkan Fatih Yıldız; Gittiği her yerde başarıyla anılan hemşehrimiz Doğan'ı Sivas Milletvekili olarak TBMM'de temsil noktasında görmek istediğimizi Pendik Sivaslılar Derneği olarak belirtmek isteriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur diyerek açıklamasını tamamladı.

 

AdminAdmin

Admin