GÜNDEM
Giriş Tarihi : 26-04-2023 12:30   Güncelleme : 26-04-2023 14:54

Rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, YHT Açılışına Katılamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirilecek olan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattı açılışına rahatsızlığı dolayısı ile katılamayacak. Hızlı Tren açılışını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay gerçekleştirecek.

Rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, YHT Açılışına Katılamayacak

Dün akşam katıldığı canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün katılması beklenen Ankara – Sivas Yüksek Hızlı Tren açılışına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay katılacak.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Erdoğan; “Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum.

Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum.

Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir.

Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum” ifadelerine yer verdi.

SİVASLILARIN YOĞUN KATILIM GÖSTERMESİ BEKLENİYOR!

Sivas ile olan gönül bağı herkes tarafından bilinen Başkan Erdoğan’a bugün Sivaslılar tarihi kent meydanından selam gönderecek. Alana toplanacak olan on binlerce Sivaslının Başkan Erdoğan’a selam göndermesi bekleniyor.

 

 

AdminAdmin

Admin