GÜNDEM
Giriş Tarihi : 24-03-2023 13:11   Güncelleme : 24-03-2023 13:16

Şehit haberi Ocağımızı yasa boğdu

Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı; 55 yıllık bir ömür düşünün ki bunun 41 senesi mücadeleyle geçmiştir. Mücadelesi, bayrağı düştüğü yerden tekrar kaldırmanın mücadelesiydi. Hep şehit olunca kıymete binen, unutulan Anadolu insanının, devlette söz sahibi olabilmesinin mücadelesiydi dedi.

Şehit haberi Ocağımızı yasa boğdu

Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı; Tarih 25 Mart 2009. Keş dağlarından ülkenin dört bir yanına yayılan bir kara haber ; “Muhsin Başkan şehit oldu!” Bu haberin duyulduğu gün, ömürlerini vatana, millete, din ve devlete adayanların en acı günlerinden birisiydi. Biz Alperenlerin ise şüphesiz en acı günü…

Muhsin Başkanımızın şehadeti sadece Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları’nı değil tüm milletimizi derin bir yasa boğmuştur. Anadolu’nun dört bir köşesinde matem, her evinde bir ağıt vardı. İşte siyaseti samimi bir şekilde Hakk’ın ve halkın rızasını kazanmak için yapmanın mükafatı belki de buydu. Şehadetine ağlayan milyonlar, hüzne boğulan bir millet.

55 yıllık bir ömür düşünün ki bunun 41 senesi mücadeleyle geçmiştir. Mücadelesi, bayrağı düştüğü yerden tekrar kaldırmanın mücadelesiydi. Hep şehit olunca kıymete binen, unutulan Anadolu insanının, devlette söz sahibi olabilmesinin mücadelesiydi. Sivas’ın Şarkışla ilçesinin Elmalı köyünde dünyaya gelip büyük kavgalar veren, bu milletin içinden biridir Muhsin YAZICIOĞLU!

1980 öncesinin zor günlerinde devleti için milleti için mukaddesatı için mücadele eden, bu mücadelesinin bedeli olarak işkencelerle 7,5 yıl hapis yatan, sonra hiçbir suçun yokmuş denerek hapishaneden tahliye edilen, çıktığı gün ise “nerede kalmıştık?” diyerek mücadelesine devam eden bir azmin adıdır Muhsin YAZICIOĞLU!

28 Şubat döneminde komünizm tehlikesi bitip İslam’ı hedef olarak gösterenlere karşı; “Namlusunu millete çeviren tanka selam durmam!” diyen bir cesaretin adıdır Muhsin YAZICIOĞLU!

14 yaşında bir lise öğrencisiyken tanıştığı ülküsü için son nefesine kadar mücadele eden bir kararlılığın adıdır Muhsin YAZICIOĞLU!

25 Mart 2009 günü milletine hizmet uğrunda Kahramanmaraş’ta yaptığı bir miting sonrası helikopterle çıktığı yolculuğu O’nun şehadete yolculuğu olmuştur. Liderini Kahramanmaraş’ta karlar altında hain bir suikast sonucu şehit veren Alperenler, bugün yine Kahramanmaraş’ta ülkemizin asrın felaketiyle karşı karşıya kaldığı bir dönemde tüm imkanlarıyla tıpkı Muhsin Başkan’ın da kendilerine miras bıraktığı gibi milletinin ve devletinin yanında olmuştur. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı dileriz.

 “Savunduklarım inandıklarımdır, ben hep inandığımı yaptım” diyen Muhsin Başkan’ın yiğit Alperenleri, O’nsuz ama O’nun yolunda kararlılıkla devletinin ve milletinin yanında olmaya, bu uğurda mücadele etmeye devam edecektir.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı; Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve O’nunla birlikte hayatını kaybeden Kaya İstektepe, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, Erhan Üstündağ ve İsmail Güneş başta olmak üzere tüm şehitlerimizin Mekânı Cennet, Komşusu Hz. Muhammed Mustafa (SAV) olsun.

Rahmet, minnet ve özlemle anıyarım dedi.

AdminAdmin

Admin