EKONOMİ
Giriş Tarihi : 30-03-2023 15:13

Sivas Tso Heyetinden Sivas Ticaret Borsasına Ziyaret

Sivas’ın büyük iki sivil toplum kuruluşunun başkanları bir araya geldi. Sivas TSO Başkanı Zeki Özdemir ve Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya yaptıkları açıklamada ‘Sivas için Oda ve Borsa olarak birlikte çalışma kararı aldılar.

Sivas Tso Heyetinden Sivas Ticaret Borsasına Ziyaret

Sivas’ın büyük iki sivil toplum kuruluşunun başkanları bir araya geldi. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, Meclis Başkanı Osman Yıldırım ve Yönetim Kurulundan oluşan heyetle birlikte Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

İki kurumun yapacağı ortak çalışmaların konuşulduğu ziyarette, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Sivas TSO Başkanı Zeki Özdemir ve Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya yaptıkları açıklamada ‘Sivas için Oda ve Borsa olarak birlikte çalışma kararı aldılar.

Kardeş kuruluşları olan Sivas Ticaret Borsasına nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir, ‘Dört ay önce gerçekleştirilen seçimlerimizi başarıyla tamamladık ve şehrimize hizmet noktasında yönetim kurulumuzla birlikte çalışmalarımıza başladık. Bugün de Ticaret Borsamızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler sadece hoş geldin veya iade-i ziyaret kapsamında değil aynı zamanda Sivas ekonomisine yön veren ve ilimizin sosyal hayatında çok önemli paya sahip kurumların temsilcileri olarak birliktelik içerisinde görüş alışverişinde bulunarak istişare etmek içindir. Özellikle şunu da ifade etmek istiyorum. İki kurumumuzun da üst kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’dir. Sivas Ticaret Borsası ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nı bir bütün olarak görüyoruz. Bizler büyük bir çınarın iki farklı kollarıyız. Yeni dönemimizde ilimizin kalkınması için Borsamızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya ise, “Odamız da Borsamız gibi yeni bir döneme başladı. Bu yeni dönem de Oda ve Borsa olarak birliktelik içerisinde çalışarak Sivas ekonomisini daha ileriye götüreceğiz. Üyelerimizin sıkıntılarını ve sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü noktasında birlikte hareket edeceğiz. Çok değerli Başkanımız Zeki Özdemir ve Meclis Başkanımız Osman Yıldırım’ın da söylediği gibi birlik ve beraberliğe, ben değil, biz olayına çok önem veriyoruz. Bizler her konuda her zaman birlik ve beraberliğe inanıyoruz. İnşallah bu yeni dönemde Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte üyelerimize ve Sivas’ımızın ekonomisine büyük katkılarda bulunacağız. Bu anlamlı ziyaretinizden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi

 

AdminAdmin

Admin