SİYASET
Giriş Tarihi : 21-03-2023 12:05   Güncelleme : 21-03-2023 13:06

Sivaslılar , Vekil Seçiminde Sivas’ta Yaşayan Aday İstiyor

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, yapılacak olan seçimlerde Sivas’ın hizmetine talip olan milletvekili aday adayları hakkında görüş ve düşüncelerini açıkladı.

Sivaslılar , Vekil Seçiminde Sivas’ta Yaşayan Aday İstiyor

Siyasi partilerden 28. Dönem milletvekili adayı olabilmek için başvuruların devam ettiğini ifade eden Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil, “   Ülkemizin geleceği için önemli Türkiye geneli seçimlerimiz 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacaktır. Türkiye Büyük Millet Meclisine 28. Dönem milletvekili olarak hizmet edecek vekil adaylarımız da siyasi partilerimize başvurularını yapıyorlar. Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak  Sivas’tan seçilecek olan milletvekillerimizin içimizden biri olmasını, Sivas’ta yaşamasını, esnafını, tüccarını iyi bilen, sorun ve sıkıntılara hakim, ikameti Sivas’ta olan vekil adaylarının tercih edilmesini ve  partilerimizin buna özen göstermelerini bekliyoruz” dedi..

Seçim döneminde Sivas’la alakası olmayan, başka şehirlerde yaşayan ,Sivas’ta yaşamayan insanların milletvekili olabilmek için aday olmasını doğru bulmadıklarını vurgulayan Sesob Başkanı Hakan Demirgil, daha önce de Sivas milletvekilliği vekillik yapmış çok sayıda milletvekilinin sürecin tamamlanması ile birlikte Sivas’a gelmediğini, bağlantılarını kopardığını hatırlattı..

Yapılacak olan seçimlerin ülkemizin ve ilimizin geleceği açısından önemine değinen Sesob Başkanı Hakan Demirgil, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve esnaf temsilcileri olarak milletvekili aday belirleme kriterinde Sivas’ı iyi tanıyan, esnafın ve Sivas’ımızın sorunlarını iyi bilen, Sivas’ta ikamet eden, vekillik sürecinin ardından da Sivas’ta yaşayan milletvekilleri istiyoruz. Çünkü ; Sivas’ta yaşayanlar milletvekilliği aday adaylığı sürecinin önemli olduğunu belirtiyor, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerde tüm siyasi partilerimizin adaylarına başarılar diliyoruz” diye konuştu.

                                              

AdminAdmin

Admin