TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 16-02-2023 11:23

Türk Hava Kurumu’nun 98. Kuruluş yıl dönümünü idrak ediyoruz

THK Sivas Şubesi Başkanı Sebahattin ERBIYIK, Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinden dolayı Türk Milletinin başı sağ olsun dedi.

Türk Hava Kurumu’nun 98. Kuruluş yıl dönümünü idrak ediyoruz

THK Sivas Şubesi  Başkanı Sebahattin ERBIYIK, Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinden dolayı Türk Milletinin başı sağ olsun dedi.

Milletçe derin üzüntü içerisindeyiz. Tarifsiz felaketler yaşadık ve yaşıyoruz. Binlerce Kardeşimizi toprağa vererek kahrolmaktayız. Yaralı kardeşlerimizin acılarını yüreğimizde hissediyoruz. Deprem felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Yüce Allah'tan rahmet, yaralılara şifa, yakınlarına ve milletimize sonsuz sabırlar diliyoruz. Yine Ülkemizi ve Milletimizi başka acılardan ve her türlü felaketlerden korumasını YÜCE ALLAH'TAN niyaz ediyoruz.

THK Sivas Şubesi  Başkanı Sebahattin ERBIYIK,16 Şubat 1925’te Büyük Önder Atatürk’ün “İstikbal Göklerdedir.”direktifleri ile göklerimizi ve gönüllerimizi kucaklamak üzere kurulan Türk Hava Kurumu’nun 98. Kuruluş yıl dönümünü idrak ediyoruz.

Türk Hava Kurumu Uluslar arası Havacılık Federasyonu FAI’nin üyesi ve Türk Milletinin tek temsilcisidir. Havacılıkta eşi ve benzeri yoktur. Karada yangınlara koşar, göklerde sağlık için uçar. Havacılık eğitimi için okul olur, kurslar açar. Bu yüce görevini şan ve şerefle sürdüren THK’nun kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

THK Sivas Şubesi  Başkanı Sebahattin ERBIYIK,Bu kuruma emek veren maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Bu vesile ile Ulu Önder Atatürk’ü, şehitlerimizi, şanlı ecdadımızı, saygı ve minnet ile anıyor ve Allah’tan rahmet diliyoruz dedi.

AdminAdmin

Admin