KİTAP
Giriş Tarihi : 20-03-2021 14:50   Güncelleme : 20-03-2021 14:50

Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı.

Sivas Hafız Mehmet Altuntaş Kur’an Kursu öğrencisi Emirhan Elmacı bölge finali yarışmasında birinci olarak Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı.

Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl Türkiye geneli Kur'an kursları arası düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması erkek öğrenci kategorisinde Sivas Hafız Mehmet Altuntaş Kur’an Kursu öğrencisi Emirhan Elmacı bölge finali yarışmasında birinci olarak Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı.

Konya’da düzenlenen İç Anadolu Bölge finaline salgın tedbirleri nedeniyle Sivas’tan çevirim içi olarak katılan Sivas İl Müftülüğü Hafız Mehmet Altuntaş Kur’an kursu hafızlık öğrencisi Emirhan Elmacı, ve Abdulvehhabi Gazi Kız Kur’an Kursu öğrencisi Amine Şakşak katıldı. Erkek öğrenci kategorisinde yarışan Elmacı birinci olarak 30 Mart’ta düzenlenecek Türkiye finalinde Sivas ilini temsil edecek.

Bölge yarışmasına katılan öğrencileri ve hocalarını makamında kabul eden İl Müftüsü Yusuf Akkuş, cesaretlerinden dolayı öğrencileri tebrik ederek; “Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve hocalarını tebrik ediyorum. Rabbim tüm öğrencilerimizin ömrünü Kur’an ile bereketlendirsin, Türkiye finaline katılacak öğrencimize başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin

Admin