GÜNDEM
Giriş Tarihi : 30-05-2023 16:24

Vali Şimşek’ten Baybars Bebek İçin Yardım Çağrısı

Sivas’ta SMA TIP-2 hastalığı ile mücadele eden Baybars Alim bebek için yardım kampanyası devam ederken, Vali Yılmaz Şimşek, hayırseverlere kampanyaya destek çağrısında bulundu.

Vali Şimşek’ten Baybars Bebek İçin Yardım Çağrısı

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek ile birlikte Baybars bebeğin ilaç masraflarının karşılanması için düzenlenen kermes programına katıldı.

Baybars bebek için geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Yılmaz Şimşek, “Bugün Baybars bebek için buradayız. En büyük arzumuz onun şifa bulması, etrafına gülücükler açması.

Buradan tüm yardımseverlere, Sivaslılara bir çağrıda bulunmak istiyorum. Baybars bebeğimizin bu durumuna karşı kayıtsız kalmayalım. Gerekli desteği, yardımı verelim.

Kadirşinas Sivas halkının Baybars bebeğimize gerekli desteği göstereceğini inanıyorum. Tüm vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Yardımseverlerimiz, gerek kermeslerden alışveriş yaparak, gerekse tüm operatörlerden BAYBARS yazıp 1058’e SMS atarak ya da ilgili hesaplara bağışta bulunarak destek olabilirler. İnşallah bebeğimiz sağlığına kavuşacak“ dedi.

AdminAdmin

Admin