YEREL
Giriş Tarihi : 10-03-2023 16:12

"Vatandaş Odaklı Çalışmalarımızı Azim ve Kararlılıkla Sürdürüyoruz"

Genel Sekteri Kadir Algın, İlçe Özel İdare Müdürleri ve merkezi atama ile İdareye atanan mesai arkadaşları ile bir araya geldi. Toplantıda, Genel Sekreter Yardımcıları İbrahim Uçar ve Mevlüt Soysal da yer aldı.

İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, İlçe Özel İdare Müdürleri , sırayla söz alarak ilçelerinde devam eden çalışmaları anlattılar.

Genel Sekreter  Kadir Algın, 6 Şubat tarihinde yaşanan 'asrın felaketi' sonrası görevlendirildiği deprem bölgesinde çalışmaların hızla devam ettiğini ileterek haftanın belirli günlerinde idareye gelip yürütülen işleri takip ettiğini söyledi.

Vali Sayın Yılmaz Şimşek'in koordinesinde Doğanşehir'de önemli mesafe kaydedildiğini ve enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

İlçe Özel İdare Müdürlerinin taleplerini dinleyen Genel Sekreter  Kadir Algın, karşılaştıkları sorunların çözümlenmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını, kamu hizmeti ve yatırımların dün olduğu gibi bugünde hızla devam edeceğini söyledi.

Ayrıca aday memurlara, iki haftalık hizmet öncesi eğitimlerinin sona ermesi ve 17 Mart tarihi itibariyle ilgili birimlerde göreve başlayacak olmaları nedeniyle, vatandaş odaklı sunulması gereken hizmetin önemi vurgulandı ve yeni görevlerinde başarılar dilendi.

Görev yerlerini öğrenen memurlar ise ilgili birim müdürleriyle tanışarak birim müdürlüklerinde yapılan çalışmalar hakkında ön bilgi edindiler.

 

AdminAdmin

Admin