2024 Yılı Bütçesi 1 Milyar 150 Milyon TL.

İl Genel Meclisi, 2023 yılı Kasım ayı toplantılarının 19. oturumu bugün gerçekleştirildi.

YEREL - 29-11-2023 14:37

2024 Yılı Bütçesi  1 Milyar 150 Milyon TL.

İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş başkanlığında gerçekleştirilen oturuma Vali Yılmaz Şimşek ve Vali Yardımcısıİhsan Maskar da katıldı.

 

İl Genel Meclisi üyelerimiz, Kasım ayı boyunca Sivas İl Özel İdaresinin 2023 yılı bütçesi ve yatırım programını karara bağlamak için öngörülen bütçe üzerinde yoğun mesai harcadılar.

-İl Özel İdaresi Bütçesi 1 Milyar 150 Milyon TL

Toplantının 19. oturumunda 2024 yılı İl Özel İdaresi bütçesi ve yatırım programı belirlendi. Plan ve Bütçe Komisyonu başkanı Abdulkadir Demirel, yoğun süren görüşmelerin ardından İl Özel İdaresi bütçesinin 1 milyar 150 milyon TL olarak belirlendiğini söyledi.

-Vali Şimşek, “Geniş Coğrafyamızın Her Bucağına Daha Fazla Hizmet”

Toplantının 19. oturumuna katılan Vali Yılmaz Şimşek bütçenin hazırlanmasında yoğun mesai harcayan meclis üyelerine teşekkürlerini iletti. 

İdaremizin gerçekleştirilen yatırım ve projelerde Türkiye genelinde ön plana çıktığını ifade eden Vali Şimşek, İl Genel Meclisi üyelerine hitap ederek “Sivas İl Özel İdaresinin temel prensibi belirlenen bütçe doğrultusunda önceliğe ve ihtiyaca göre kırsala hizmet götürmektir.

Hiç kuşku yok ki İl Özel İdaremiz sadece yol, kanalizasyon veya köprü yapan bir kurum değil Sivas’ın her sektörde lokomotif gücü ve vizyon belirleyen kurumudur. Birlik ve beraberlik içerisinde kabul edilen bütçenin ilimiz ve ilçelerimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

-Meclis Başkanımız Akkaş, “Nitelikli Yatırımlarımıza Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz.”

İl Genel Meclisi Başkanı  Hakan Akkaş ise 2024 yılı İl Özel İdaresi bütçesi ve yatırım boyutunu değerlendirip ince hassasiyetle çalışılan ve bu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, "Bütçemizi ve yatırım programımızı birlik beraberlik çerçevesinde istişarelerde bulunarak öncelikleri dikkate alarak hazırladık. Her aldığımız karar şehrimizin geleceği için. İnşallah hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

         Konuşmaların ardından Vali Şimşek, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş ve İl Genel Meclisi üyelerinin hatıra fotoğrafı çekinmesiyle sona erdi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
36'ncı Talimgah Alayı Şehitliği, hikayesi ile duyanları duygulandırıyor

36'ncı Talimgah Alayı Şehitliği, hikayesi ile duyanları duygulandırıyor

18-03-2024 - YEREL

Hafik İlçesi Doğalgaza Kavuşuyor

Hafik İlçesi Doğalgaza Kavuşuyor

14-03-2024 - YEREL

sanalbasin.com üyesidir