BAŞKAN ÇELİK, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik, sanayi esnafları ile bir araya geldi. Belediye Meclis Üyesi Cem Bayrakçı da Başkan Çelik'in ziyaretine eşlik etti.

YEREL - 06-12-2023 22:30

BAŞKAN ÇELİK, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Zara Belediye Başkanı  Fatih Çelik, sanayi esnafları ile bir araya geldi. Belediye Meclis Üyesi Cem Bayrakçı da Başkan Çelik'in ziyaretine eşlik etti.

 

 

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziyareti yapan Çelik, tek tek işyerlerinde esnafları ziyaret ederek sohbet etti. Esnafların talep ve sıkıntılarını dinleyerek; “Esnaflarımızla soba başında sohbet ederek, hem elimizi hem gönlümüzü ısıttık.” dedi.

 

Sanayi ve emekçilerin önemine vurgu yapan Çelik, büyük beceri isteyen zanaatların devam ettirilmesinin önemli olduğuna dikkat çekti. Şehrin gelişmesinde ve orta ölçekli ekonomiye katkısından ötürü zanaatkârların büyük rol oynadığını belirtti.

 

Ziyaret ettiği işyerlerinde esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek, kendisine ikram edilen çayları geri çevirmeyen Belediye Başkanı Fatih Çelik, sanayi esnafı ile sohbet etti. Başkan Çelik; “Meclis üyemiz Cem Bayrakçı ile birlikte işyerlerine konuk olduğumuz tüm sanayici esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

 

Sanayi esnafı da Belediye Başkanı’nın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
36'ncı Talimgah Alayı Şehitliği, hikayesi ile duyanları duygulandırıyor

36'ncı Talimgah Alayı Şehitliği, hikayesi ile duyanları duygulandırıyor

18-03-2024 - YEREL

Hafik İlçesi Doğalgaza Kavuşuyor

Hafik İlçesi Doğalgaza Kavuşuyor

14-03-2024 - YEREL

sanalbasin.com üyesidir