Çocuk Dostu Kangal Köpekleri

Kangal Köpeğinin tüm Türkiye ve yurtdışında tanıtılmasında başrol oynayan Hüseyin Yıldız, tesisinde çocuklara köpekleri sevdirmeyi de başardı.

YEREL - 30-08-2023 14:23

Çocuk Dostu Kangal Köpekleri

Meraküm mevkisinde başladığı Kangal Köpeği yetiştiriciliğinde ulusal ve uluslararası düzeyde marka haline gelen Hüseyin YıldızNat Geo WildThe Time’s, ünlü haber ajansı Associated Press gibi dünya çapında tanınan tv ve gazetelerde Kangal Köpeklerini tanıttı.

çapında tanınan tv ve gazetelerde Kangal Köpeklerini tanıttı.

 

 
Sivas Valiliği ve İl Özel İdaresi tarafından ilmek ilmek dokuduğu Meraküm’deki tesislerden çıkarılan Hüseyin Yıldız aynı bölgede oluşturduğu tesiste yine Kangal Köpeklerinin tanıtımını yapmaya devam ediyor.
Son dönemlerde il dışından çok sayıda misafir ağırlayan Hüseyin Yıldız, özellikle çocukların Kangal Köpeklerini sevmesi içinde ayrıca emek harcıyor.
Kangal Köpekleri ile çocukların bağ kurması için çaba harcayan Hüseyin Yıldız, il dışı ve yurtdışından gelenlere köpeklerin ne kadar sadık ve korumacı olduğunu gösteriyor. Tesislere giden çocuklar köpekleri yakından tanıma imkanı ve onları besleme ve gezdirme imkânı buluyor.
Kangal Köpeklerinin tanıtılması konusunda verdiği mücadele nedeniyle her kesimin takdirini toplayan Hüseyin Yıldız, bu manada alanında tek olma özelliğini koruyor.

  

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
36'ncı Talimgah Alayı Şehitliği, hikayesi ile duyanları duygulandırıyor

36'ncı Talimgah Alayı Şehitliği, hikayesi ile duyanları duygulandırıyor

18-03-2024 - YEREL

Hafik İlçesi Doğalgaza Kavuşuyor

Hafik İlçesi Doğalgaza Kavuşuyor

14-03-2024 - YEREL

sanalbasin.com üyesidir