Cumhuriyetin kurulmasında öncülük ettik

Sivaslı sanayici Efrahim Karataş düzenlediği etkinlikte Sivas'ın yeni yüzyılda büyük şehir olması gerektiğinin altını çizdi.

YEREL - 16-11-2023 10:08

Cumhuriyetin kurulmasında öncülük ettik

Cumhuriyetimizin kurulmasında vatanımızın kurulmasında Sivas halkı olarak bütün Türkiye"yi olumlu tutumlarıyla ayağa kaldırarak  Cumhuriytein kurulmasında öncülük ettik.

Şehir bilboardlarında belirli bölgelerde asılan pankart sonrası konu vatandaşlarında dikkatini çekti. Yıllardır büyük şehir olması istenen ama gerek yüz ölçümü büyüklüğü gerekse nüfus kaybetmesinden dolayı büyük şehir olamayan Sivas yüzüncü yıl da büyük şehir olur mu?

 

Sivas'ın büyük şehir olması hakkında gazetemize yapılan açıklamada ''Cumhuriyetimizin, vatanımızın kurulmasında, Sivas halkı olarak bütün Türkiye'yi olumlu tutumlarıyla ayağa kaldırarak Cumhuriyetin kurulmasında öncülük ettik. Türkiye Yüz Yılında bizde Sivas'ın büyümesi gelişmesi konusunda öncülük edeceğiz. Hızlı Trenin gelmesinin yanında otoyollardan geçen araçlarda Anadolunun geçiş noktası, Sivas'ımız binlerce hemşehrimize hizmet etmekte olup mevcut belediye geliriyle bu hizmetlerin tam anlamıyla yerine getirilmesinde zorlanmanın sıkıntılarını yaşıyoruz. Sivas Büyük Şehirler arasında yer almasıyla her ilçede Büyük Şehir hizmet binaları açılacak yüzlerce hemşehrimiz işe girecek. Cumhuriyetin kurulduğu şehir olarak Sivas'a sanayi odası kurulması hakkımız olduğuna bütün Sivaslılar olarak inanıyoruz.'' 

 

 

konu şehir bilboardlarında kamuoyunun takdirine sunulurken bir çok vatandaş konu hakkında olumlu görüşlerde bulunarak, konunun haklı bir istek olduğunda hem fikir oldu.

Neler Söylendi?

Efrahim

Sivas Anadolunun beşigi Türkiyenin göz bebegidir isteklerimle nokta kadar menfaat gözetmeksizin gençlerimizin gelecegi teminat altına alınsın Refah düzeyi yükselsin göçü engelleyelim okuyanımız oldukça çok yüksek sayıda fakat karşılıgı iş istihdamı çok düşük Şahsım sivasımızın siyasetçileri şehrimizin Abileri iş insanları kannat önderleri sivasımızı yetim boynu bükük bırakmayın Büyük şehir için Bizde Bundan böyle sivaslılar olarak dik durmak istiyoruz sanayi odası olmamasi ise çok büyük kayıp en yakın zamanda sanayi odamızda kurulur sanayicinin yüzü güler yatırımcılar gelir Refaha ulaşırız Saygılarımla Sanayici Efrahim KARATAŞ 5 ay önce
DİĞER HABERLER
36'ncı Talimgah Alayı Şehitliği, hikayesi ile duyanları duygulandırıyor

36'ncı Talimgah Alayı Şehitliği, hikayesi ile duyanları duygulandırıyor

18-03-2024 - YEREL

Hafik İlçesi Doğalgaza Kavuşuyor

Hafik İlçesi Doğalgaza Kavuşuyor

14-03-2024 - YEREL

sanalbasin.com üyesidir