Emeklilerin maaş farkı ödeme tarihleri belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağkur emeklilerinin aylık fark ödemelerinin 6 ve 7 Şubat gerçekleştirileceğini açıkladı.

EKONOMİ - 03-02-2024 11:32

Emeklilerin maaş farkı ödeme tarihleri belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin aylık fark tutarlarını 6-7 Şubat'ta ödemeye başlanacağını duyurdu.

Ödemeler, SSK kapsamında emekli olan vatandaşlar için 6 Şubat’ta, Bağ-Kur kapsamında emekli olan vatandaşlar için ise 7 Şubat’ta gerçekleştirilecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat IşıkhanSGK ve İŞKUR İl Müdürleri İstişare Toplantısı'na katıldı. Burada bir konuşma yapan Işıkhan, şunları söyledi:
“Son bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum. 2024 yılının ilk yarısı için; emekli aylıklarındaki zam oranını tüm emeklilerimiz için yüzde 49,25'te eşitledik. Bu gece itibariyle söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlandı. SSK ve BAĞ-KUR emeklilerimiz ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarını ödemeye başlayacağız. SSK emeklilerimiz için 6 Şubat’ta Bağ-Kur emeklilerimiz için 7 Şubat'ta fark ödemelerini gerçekleştireceğiz. Kıymetli emeklilerimiz için tekrar hayırlı olmasını diliyorum.”

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam geldi

Uçak biletlerinde tavan fiyata zam geldi

29-04-2024 - EKONOMİ

 “Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli”

“Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli”

29-04-2024 - EKONOMİ

sanalbasin.com üyesidir