Esnafımız Mağdur Olmayacak

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Çehitçiler Çarşısı içerisinde yaşanan mağduriyetin kısa sürede giderildiğini ifade etti.

EKONOMİ - 25-01-2024 15:02

Esnafımız Mağdur Olmayacak

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Terziler Kunduracılar ve Ev Tekstilcileri Esnaf Odası Başkanı Ali Kılıç ile  birlikte Çehizçiler Çarşısını ziyaret ederek burada faaliyet gösteren esnafların sorun ve sıkıntılarını dinlemişti.

Kaldırımdan sızan akıntı nedeniyle çarşı içerisine su aktığını ve pasaj içerisinde faaliyet gösteren esnafların mağdur olduklarını ifade etmeleri üzerine harekete geçen Sesob Başkanı Hakan Demirgil, Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Karataş ile birlikte akıntının olduğu bölgede incelemelerde bulunmuştu. Yapılan incelemenin ardından kısa sürede kaldırım sökülerek akan bölgenin taşları kaldırılarak yeniden yapıldı ve esnafın mağduriyeti giderildi.

 

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, esnafları sürekli işyerlerinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini , çarşıyı de ziyaret ettikleri esnada pasaj içerisine su akıntısı olduğunu ve bu nedenle esnafın mağduriyetini tespit ettiklerini belirterek , sıkıntıların kısa sürede çözüme kavuşturulduğunu kaydetti.

 

Başkan Demirgil, “Esnaf teşkilatımızın büyük bir aile olduğunu her zaman dile getiriyoruz.Esnaf ziyaretlerimize de önem veriyoruz. Çarşı içerisinde esnafımızın sorunlarını dinledik ve su akıntısı nedeniyle mağdur olduklarını, çalışmakta zorlandıklarını ve dükkanlarındaki malzemelerin zarar gördüğünü tespit ettik. Belediye Başkan Yardımcımız Kenan Karataş beyle birlikte tespitlerimizi yaptık ve esnafımızın mağduriyetini kısa sürede giderdik. Her zaman esnafımızın sorunlarıyla ilgilenen , mağduriyetin giderilmesi için gayret gösteren Belediye Başkanımız sayın Hilmi Bilgin’in şahsında başkan yardımcımız Kenan Karataş ve ilgili birim müdürlerine teşekkür ediyoruz “dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam geldi

Uçak biletlerinde tavan fiyata zam geldi

29-04-2024 - EKONOMİ

 “Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli”

“Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli”

29-04-2024 - EKONOMİ

sanalbasin.com üyesidir