Her Zaman Çiftçilerimizin Yanındayız

Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban, çiftçilere yönelik yenilikçi hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Denizbank ile anlaşma yapan Kangal Ziraat Odası, üretici kartı olan çiftçilere 0 komisyon uygulaması başlattı.

EKONOMİ - 23-02-2024 13:40

Her Zaman Çiftçilerimizin Yanındayız

Konuyla ilgili bilgi veren Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban, “Denizbank’tan üretici kartı olan çiftçilerimize güzel bir kampanya daha başladı. Üreticilerimiz 4 ay vade 0 komisyon avantajı ile Ziraat Odasından yapacağı tüm alışverişlerde geçerli Üretici Kart’a özel kampanyamız başlattık. Bu zor dönemde her zaman üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Son yıllarda yaşanan kuraklık ve don olayları nedeniyle zor günler geçiren çiftçilere destek olabilmek için çözüm üretmeye çalıştıklarını dile getiren Çoban, "Bölgemizdeki kuraklığın yoğun olarak yaşandığı ve rekoltenin düştüğü bu dönemlerde çiftçilerimize ilaç gibi gelecek olan bu anlaşmadan faydalanmalılar. Kangal Ziraat Odası olarak her zaman üreticimizin, çiftçilerimizin yanındayız" şeklinde konuştu.

Artan tarımsal girdi maliyetleri karşısında çiftçilerin zorlandığına dikkat çeken Çoban, "Tarımsal faaliyetlerini sürdüren çiftçilerimiz gerek ekim zamanında gerekse hasat zamanında nakit ödemeler konusunda sorun yaşayabiliyor. Yüklü miktardaki nakit ödeme yapma konusunda sorun yaşayan çiftçilerimiz yaptığımız bu anlaşma ile rahat bir nefes alacak. Faiz ve komisyon ödemeyecek olan çiftçilerimiz böylece ciddi bir mali yükten de kurtulmuş olacak. Çiftçimizi destekleyeceğiz, onlarda üretimlerini yapacak. Böylece tarımsal kalkınmaya katkı sağlayacağız" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam geldi

Uçak biletlerinde tavan fiyata zam geldi

29-04-2024 - EKONOMİ

 “Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli”

“Sanayide Kadın Eli Kalkınmanın Temeli”

29-04-2024 - EKONOMİ

sanalbasin.com üyesidir