İş ve Bilişim Dünyası farklı bir konseptte Sivas’ta Buluşuyor

Anadolu Bilişim Buluşmalarının 6’ncısı “Dijital Dünyaya Sivas’tan Bakış” ana temasıyla Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşecek.

TEKNOLOJİ - 26-07-2023 11:37

İş ve Bilişim Dünyası farklı bir konseptte Sivas’ta Buluşuyor

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen programa Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanvekili Turan Topgül, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, protokol üyeleri ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

Programda konuşan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, “Bu heyecan verici etkinlikte sizlerle bir araya gelerek, bilişim sektöründeki yenilikleri ve teknolojik gelişmelerin iş dünyasındaki hayati önemini ele alacağız.

"Üyelerimizin dijital dönüşüm süreçlerinde katkıda bulunmak istiyoruz"

Günümüzde pek çok sektör, hızla değişen iş ortamına ayak uydurmak ve sürdürülebilir büyümeyi sağlamak için dijitalleşmeye yönelik adımlar atıyor.

Dolayısıyla, bu etkinlikte, bilişim dünyasındaki son gelişmeleri ve ilerlemeleri daha yakından tanıyarak, üyelerimizin dijital dönüşüm süreçlerinde başarıya ulaşmasına katkıda bulunmak istiyoruz.

"Oturum ve panellerde Dijital Dünyanın her yönü ele alınacak"

Uzman konuşmacılarımız ve sektör liderleri, dijital dönüşümün işletmelere sağladığı faydaları ve dönüşümün getireceği zorlukları paylaşacaklar. Ayrıca, B2B buluşmalarının iş dünyasındaki stratejik rolünü, iş birliği modellerini ve başarılı örnekleri inceliyor olacağız. Dijital Dünyanın her yönü ele alınacak ve alanlarında uzman konuşmacı ve sunumcu bilgilerini paylaşacaktır.

Oturum ve panellerde; İş Dünyası, Dijital Dönüşüm, Savunma ve Uzay Teknolojileri, Yapay Zekâ, Dijital Güvenlik ve Siber Güvenlik, Dijital Ekonomi, Akıllı Kentler, Akıllı Tarım Teknolojileri, Yeni Nesil Yazılım Teknolojileri, Yeni Nesil Finansal Teknolojilere kadar birçok konu ele alınacaktır” ifadelerine yer verdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ASELSAN’ın Faaliyet Alanları ve Kariyer Olanakları’ Konulu Seminer Düzenlendi.

ASELSAN’ın Faaliyet Alanları ve Kariyer Olanakları’ Konulu Seminer Düzenlendi.

19-04-2024 - TEKNOLOJİ

ÇEDAŞ’ın gönüllüler ekibi profesyonel “arama-kurtarma” personeli oldu

ÇEDAŞ’ın gönüllüler ekibi profesyonel “arama-kurtarma” personeli oldu

18-04-2024 - TEKNOLOJİ

sanalbasin.com üyesidir