İşyerleri Zarar Gören Esnaflara Ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Hafik ilçesinde meydana gelen yangın sonrasında işyerleri zarar gören esnafları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

YEREL - 09-08-2023 12:10

İşyerleri Zarar Gören Esnaflara Ziyaret

Geç saatlerde henüz bilinmeyen bir nedenle ilçede meydana gelen yangında Kırtasiyeci Ömer Kürşatoğlu ile Lokantacı Hasan Budak'ın işyerleri zarar görmüştü.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, mağdur olan ve yangın sonrasında işyerlerinde hasar oluşan Ömer Kürşatoğlu ve Hasan Budak'ı Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Görler ile birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Oda başkanı Süleyman Görler'den yangın hakkında bilgi alan Sesob Başkanı Demirgil, yangının çıkış nedeninin henüz belli olmadığını , çıkacak rapor sonrasında neticeleneceğini ifade ederek, işyerlerinde maddi hasar oluşan işletme sahipleri ile görüş alışverişinde bulundu. 

 

Sesob Başkanı Hakan Demirgil , yangın sonrasında esnafların işyerlerinde oluşan zararın en kısa sürede giderilmesi için gayret göstereceklerini de vurgulayarak , işyerleri hasar gören esnaflara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
36'ncı Talimgah Alayı Şehitliği, hikayesi ile duyanları duygulandırıyor

36'ncı Talimgah Alayı Şehitliği, hikayesi ile duyanları duygulandırıyor

18-03-2024 - YEREL

Hafik İlçesi Doğalgaza Kavuşuyor

Hafik İlçesi Doğalgaza Kavuşuyor

14-03-2024 - YEREL

sanalbasin.com üyesidir