Pazarcılar Başkanlarını Seçti

Sivas Pazarcılar Odasının olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi. Bir süredir Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından yapılan atama ile kayyuma teslim edilen Pazarcılar Odası, yapılan seçim sonrasında üyelerin çoğunluğunun oyunu alan Halil Şahin’e teslim edildi

YEREL - 09-03-2024 10:58

Pazarcılar Başkanlarını Seçti

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonunda gerçekleştirilen genel kurulun  divan başkanlığını Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil yaptı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından açıklamalarda bulunan Sesob Başkanı Hakan Demirgil, paracı esnafına yakışır bir genel kurul yaptıklarını belirterek üç adaya da başarılar diledi.  Meydana gelen deprem sonrasında esnaf ve sanatkarların seferber olduğunu ve ekmeğini paylaştığını vurgulayan Sesob Başkanı Hakan Demirgil,  esnaflara desteğinden dolayı birkez daha teşekkür etti. Başkan Demirgil, esnafların giderlerinin her geçen gün arttığına da dikkat çekerek, giderlerini karşılamakta zorlandığını sözlerine ekledi

Olağanüstü genel kurulda dilek ve temenniler bölümünde söz alan Pazarcılar Odası Başkan adayları Halil Şahin, Feramuz Akbulut ve Muhammed Caner Şerare, seçilmeleri halinde pazarcı esnafına yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Üç liste ile gidilen genel kurulda toplamda 235 oy kullanılırken bir oyda geçersiz sayıldı. 118 oy alan Halil Şahin, Pazarcılar Odasının yeni başkanı seçilirken diğer adaylar Feramuz Akbulut 97, Muhammet Caner Şerare ise 19 oyda kaldı.

Genel Kurula katılan Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil ve oda başkanları, birlikte mesai harcayacakları Pazarcılar Odasının yeni başkanı Halil Şahin ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar dilediler.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
36'ncı Talimgah Alayı Şehitliği, hikayesi ile duyanları duygulandırıyor

36'ncı Talimgah Alayı Şehitliği, hikayesi ile duyanları duygulandırıyor

18-03-2024 - YEREL

Hafik İlçesi Doğalgaza Kavuşuyor

Hafik İlçesi Doğalgaza Kavuşuyor

14-03-2024 - YEREL

sanalbasin.com üyesidir