Sivas Gazeteciler Cemiyeti’nden “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’a “Hayırlı Olsun” ziyaretine gittiler.

GÜNDEM - 30-04-2024 18:52

Sivas Gazeteciler Cemiyeti’nden “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Cemiyet üyeleri Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’u makamında ziyaret ettiler. Göreve gelmesinden dolayı tebrik edip, başarılar dileyen cemiyet üyeleri Uzun ile bir süre sohbet etti.

 

 

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer ziyaret sırasında yerel seçimlerde göreve gelen Dr. Adem Uzun’u tebrik ederek,”Zorlu bir göreve geldiniz ve 5 yıl boyunca şehrimizi yöneteceksiniz. Daha güzel ve gelişen bir Sivas’ın inşasında izinizin olacağını düşünüyoruz. Sivas Gazeteciler Cemiyeti olarak şehrimizin gelişimine katkıda bulunan herkesin ve her ismin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz.” dedi.

 

 

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz Sivas’ta haberciliğin doğru ve tarafsız olmasından yanayız. Niteleyen, karalayan, doğruluğu olmayan haberlerin ise habercilik etiğinden uzak olduğunu biliyoruz. Ancak her zaman eleştiriye açık olduğumuzu da ifade etmek isterim. Basını eleştirel diliyle bize yardımcı olacağını biliyoruz. Çünkü ortak noktamız hizmet ettiğimiz Sivas. O nedenle hem yaptığınız işi hem de ziyaretinizi çok değerli buluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ulaş Karasu Kalp Krizi Geçirmedim

Ulaş Karasu Kalp Krizi Geçirmedim

21-05-2024 - GÜNDEM

Sayın Reisi’yi saygıyla ve minnetle yâd ediyorum.

Sayın Reisi’yi saygıyla ve minnetle yâd ediyorum.

20-05-2024 - GÜNDEM

sanalbasin.com üyesidir