GÜNDEM
Giriş Tarihi : 17-06-2022 14:58   Güncelleme : 17-06-2022 14:58

‘Bunu teröristlerin yanına koymayın’

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci meclis genel kurulunda yaptığı konuşmada teröre destek verenlerin ellerini kıracaklarını söyledi.

‘Bunu teröristlerin yanına koymayın’

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci meclis genel kurulunda yaptığı konuşmada  teröre destek verenlerin ellerini kıracaklarını söyledi.

Meclis genel kurulunda yaptığı konuşmada AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci11 Haziran günü Sivas’a şehit ateşi düştüğünü Uzman Çavuş Ömer Yıldırım’ınterörle mücadelede şehit olduğunu söyledi.

Şehidin üç ay önce izne geldiği zaman Düriye Yıldırım’la resmi nikah yaptığını ve yirmi dokuz gün sonra da düğünleri olacağını ifade eden Ekinci, “Fakat hain terör örgütü onunla birlikte 3 kahraman askerimizin daha şehit olmasına vesile oldu.

Burada, eşi Düriye, annemiz Hatice ve babamız Cemal ağabeyimizin bizden şu isteği vardı: ‘Bunu teröristlerin yanına koymayın’ Buradan, milletin meclisinden, gazi meclisten ant olsun ki son terörist etkisiz hâle getirilene kadar terörle, teröristle ve teröre destek olanlarla mücadelemiz devam edecektir.

Bizi asıl üzen de, biz şehidimizi vatan toprağına emanet ettiğimiz dakikalarda sözde milletvekili, özde Kandil’in vekili birisi kahraman polisimize el uzattı; o eller bir gün kırılacaktır” dedi.

AdminAdmin

Admin