Çalışma Hayatı
Giriş Tarihi : 09-05-2024 12:35

MÜSİAD 34 YAŞINDA...

MÜSİAD SİVAS Başkanı Uğur Görgen 09 Mayıs 1990 yılında türlü zorluklarla kurulan ve bu gün köklerini Türkiye'nin toprağına salmış, sağlam, çalışkan bir kurum olan MÜSİAD'ın 34. yaşını tebrik etti.

MÜSİAD 34 YAŞINDA...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD); hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı; tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin gözetildiği, kendi içinde bütün, bölgesinde, ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş insanlarının, 5 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da kurdukları bir “İş Adamları Derneği”dir.

14.000’i aşan üyesi ile MÜSİAD;

• 60.000’e yakın işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 2.000.000 kişiye istihdam sağlayan,

• Yurt içinde 84 irtibat noktası bulunan, üyelerinin sorunlarını, görüş ve önerilerini kamu kurum ve kuruluşlarına yerinde ileten,

• Yurt dışında 81 farklı ülkede toplamda 179 nokta ile hizmet veren,

İş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, “kamu yararına dernek” statüsüne sahip güçlü bir “Sivil Toplum Kuruluşu”dur.

MÜSİAD’ımızın ve Sivas şubemizin bugünlere gelmesinde katkı sağlayan, emek veren tüm herkese teşekkür ederim dedi.

AdminAdmin

Admin