1. Etap Snowboard Yarışlarında Sporcumuzdan Büyük Başarı

Erzurum'da düzenlenen Türkiye Kayak Federasyonu 2024 faaliyet programındaki Snowboard 1. Etap Müsabakaları, büyük bir heyecanla tamamlandı.

SPOR - 16-01-2024 15:10

1. Etap Snowboard Yarışlarında Sporcumuzdan Büyük Başarı

Palandöken Kayak Merkezi'nde gerçekleşen ve 23 ilden toplam 307 sporcunun katıldığı iki günlük organizasyonda, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcumuz Meyra Korkmaz, başarılı performansıyla dikkat çekti.

Meyra Korkmaz, Birinci Gün Yarışmaları'nda üçüncü, İkinci Gün Yarışmaları'nda ise ikinci olarak iki kez derece elde etti.

Organizasyonun ardından düzenlenen ödül töreninde, Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yıkıcı, Snowboard Branş Sorumlusu Zafer Dumlu, Teknik Kurul Başkanı Memet Güney, Gençlik Spor Şube Müdürü Vahit Albayrak ve Demiryol İş Sendikası Başkanı Hüseyin Kaya, dereceye giren sporculara madalya takdim etti.

Ayrıca, Denizli'den katılan 15 yaşındaki şehit çocuğu Yiğit Uğantaş'a Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto tarafından özel olarak yaptırılan ay-yıldızlı Snowboard tahtası hediye edildi. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yıkıcı tarafından sporcuya verilen hediye, organizasyonun duygusal anlarına tanıklık etti. Bu anlamlı jest, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü  Erdoğan TUNÇ, sporcumuz Meyra Korkmaz ve antrenörünü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
GÜÇYETMEZ 'DEN BÜYÜK BAŞARI:

GÜÇYETMEZ 'DEN BÜYÜK BAŞARI:

21-04-2024 - SPOR

EMS Yapı Sivasspor 1-0 Vavacars Fatih Karagümrük

EMS Yapı Sivasspor 1-0 Vavacars Fatih Karagümrük

03-04-2024 - SPOR

sanalbasin.com üyesidir