Bilgin’den tebrik ve teşekkür!

Bilgin, Seçimlerin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, görev süremiz boyunca destek dua ve destek ve yapıcı eleştirileriniz ve sağladığınız katkılar sebebiyle teşekkür ediyorum.

GÜNDEM - 01-04-2024 15:49

Bilgin’den tebrik ve teşekkür!

Seçimler sonucunda Başkanlığı devredecek Hilmi Bilgin açıklama yaptı.

Başkan Bilgin yaptığı açıklamada:

“Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin dua ve desteği ile Sultanşehir Sivas’ımıza 5 yıl boyunca Belediye Başkanı olarak hizmet etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadık.

Görev süremiz boyunca katılımcı, şeffaf, hesap verebilen ve ortak aklı esas alan yönetim anlayışımızla şehrimize değer katacak hizmet ve eserlerler kazandırmak için gece gündüz demeden çalıştık.

Tevazu, gayret ve samimiyet ilkelerimizden ödün vermeden, onlarca proje, yüzlerce hizmet üreterek Gönül Belediyeciliği anlayışının en güzel örneklerini şehrimizde sergiledik.

Bugün ise milli iradenin tecelli ettiği seçimler sonucu görevi bir başka arkadaşımıza devredeceğiz. Bu minvalde yeni seçilen Belediye Başkanımız Adem Uzun’u tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum.

Seçimlerin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, görev süremiz boyunca destek dua ve destek ve yapıcı eleştirileriniz ve sağladığınız katkılar sebebiyle teşekkür ediyorum.

Bizden yana varsa hakkımız helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin…

Av. Hilmi BİLGİN” ifadelerine yer verdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
YEREL BASININ SORUNLARI TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE ARAŞTIRILMALI

YEREL BASININ SORUNLARI TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE ARAŞTIRILMALI

01-05-2024 - GÜNDEM

Erdoğan’dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması

Erdoğan’dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması

01-05-2024 - GÜNDEM

sanalbasin.com üyesidir