Ceyda Erol, U-14 Salon Türkiye Şampiyonasında Türkiye İkincisi Oldu!

Bursa'da 27 ve 28 Ocak tarihlerinde düzenlenen U-14 Salon Türkiye Şampiyonası, heyecan dolu anlara sahne oldu. Sivas Sporcu Eğitim Merkezi'mizin gurur kaynağı Ceyda Erol, Uzun Atlama branşında elde ettiği 4.77'lik derecesiyle Türkiye genelinde 2. sırayı aldı.

SPOR - 30-01-2024 10:42

Ceyda Erol, U-14 Salon Türkiye Şampiyonasında Türkiye İkincisi Oldu!

 Bu önemli başarı, ilimiz spor camiasını gururlandırdı.

Genç sporcu Ceyda Erol'un başarısında, deneyimli antrenörleri Şenol Özdemir, Yasin Şahin ve Gonca Özdemir Ağaç'ın büyük emekleri bulunuyor. Antrenör ekibi, Erol'un performansıyla ilgili yaptığı değerlendirmelerde, genç sporcunun potansiyelini en üst seviyeye çıkardığını ve Türkiye şampiyonasında elde ettiği dereceyle adından söz ettirdiğini vurguladı.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü  Erdoğan Tunç, sporcusu Ceyda Erol'un bu önemli başarısı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımlayarak, sporcumuza ve onun destekçisi olan antrenör ekibine teşekkür etti. İl Müdürümüz, genç yeteneklerin Sivas'ı başarıyla temsil etmelerinin gurur verici olduğunu belirtti.

Ceyda Erol'un elde ettiği başarı, Sivaslı genç sporcuların yeteneklerini ulusal düzeyde sergileme konusundaki kararlılıklarını bir kez daha ortaya koydu. Türkiye genelindeki spor camiası, bu başarının ardından Sivaslı sporculara olan ilgisini artırdı. Genç yetenek Ceyda Erol'un gelecekteki başarıları merakla beklenirken, Sivas Sporcu Eğitim Merkezi ve antrenör ekibi, genç sporcuları yeteneklerini en iyi şekilde geliştirmeye devam ediyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
GÜÇYETMEZ 'DEN BÜYÜK BAŞARI:

GÜÇYETMEZ 'DEN BÜYÜK BAŞARI:

21-04-2024 - SPOR

EMS Yapı Sivasspor 1-0 Vavacars Fatih Karagümrük

EMS Yapı Sivasspor 1-0 Vavacars Fatih Karagümrük

03-04-2024 - SPOR

sanalbasin.com üyesidir