Denizli Finallerine Adım Adım!

Sporcularımız Zaferi Taçlandırdı: Denizli Finallerine Adım Adım! Sivas'ın Gururu: Genç Sporcularımızın Zaferi!

SPOR - 09-02-2024 14:03

Denizli Finallerine Adım Adım!

 Sporcularımız Zaferi Taçlandırdı: Denizli Finallerine Adım Adım!

Sivas'ın Gururu: Genç Sporcularımızın Zaferi!

Nevşehir'de düzenlenen 7-8 Şubat tarihlerindeki "Ortaokul Yıldızlar Grup Müsabakası"nda, Sivas adını bir kez daha tarihe altın harflerle yazdıran bir başarı hikayesi yazıldı. Sekiz genç sporcumuz, yüreklerindeki ateşi ve azmiyle mücadele etti ve altı ayrı sıklette şampiyonluk kürsüsüne çıktı. Bu zaferle birlikte, Denizli'de yapılacak olan finallere katılma hakkını elde ettiler, aynı zamanda ilimizi yüksek performanslarıyla temsil etme şansını da elde ettiler.

Oğuzhan Kulaksız 42 kilogram, Metehan Cebeci 46 kilogram, Uğur Efe Yılmaz 34 kilogram, Hüseyin Alperen Dündar 50 kilogram, Milana Aktaş 36 kilogram ve Fatıma Zehra Turan 44 kilogram kategorilerinde zafere ulaşan sporcularımız, sadece kendi başarıları için değil, aynı zamanda Sivas'ın adını da gururla taşıdılar. Her biri, ter dökerken, yüreklerindeki Sivas sevdasıyla mücadele etti ve zaferin tadını doyasıya yaşadı.

Madalyalarıyla süslenmiş bir şekilde ilimize dönen genç sporcularımız, Sivas'ın spor potansiyelini bir kez daha kanıtladılar. Bu büyük başarı, sadece spor sahnesinde değil, aynı zamanda gençlerimizin azim ve kararlılığıyla ne kadar büyük işler başarabileceğinin de bir göstergesi oldu.

Sivas Gençlik ve Spor Müdürümüz Erdoğan TUNÇ, bu büyük başarıya imza atan gençleri gururla karşıladı ve önlerindeki Denizli finallerinde başarılar diledi. Sporcularımız, 2-3 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası'nda Sivas'ı en iyi şekilde temsil edecekler. İl Müdürümüz, genç sporcularımızın yüreklerindeki ateşle mücadelelerine devam etmelerini ve Denizli ilinde gerçekleştirilecek olan finalde sporcularımıza güvendiğini dile getirerek başarılar diledi. İl Müdürümüz “Sivaslı gençlerimiz, bu mücadele dolu yolculukta, yalnız olmadıklarını ve tüm şehrin onların arkasında olduğunu hissediyorlar. Bizler de Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz. Sporcularımızın her zaman yanındayız. Başarılı olacaklarına dair inancımız tam! Başta antrenörlerimiz olmak üzere emek veren herkese teşekkür ederim!” ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
GÜÇYETMEZ 'DEN BÜYÜK BAŞARI:

GÜÇYETMEZ 'DEN BÜYÜK BAŞARI:

21-04-2024 - SPOR

EMS Yapı Sivasspor 1-0 Vavacars Fatih Karagümrük

EMS Yapı Sivasspor 1-0 Vavacars Fatih Karagümrük

03-04-2024 - SPOR

sanalbasin.com üyesidir