KOMİSER YİĞİT RAFLARDA YERİNİ ALDI.

İnterpol Daire Başkanı Hemşehrimiz Lütfi Çiçek'in Bilinmeyen Yönleriyle İnterpol adlı kitabından sonra KOMİSER YİĞİT Bir kırmızı Bülten Hikayesi adlı kitabı raflarda yerini aldı.

KİTAP - 14-10-2020 14:11

KOMİSER YİĞİT RAFLARDA YERİNİ ALDI.

İnterpol Daire Başkanı   Sosyal Medyadan yaptığı açıklamasıyla Heyecanım dorukta, Uzun zamandır üstünde çalıştığım, Sivaslı komiser Yiğit’in mafya babasının kızıyla yaşadığı macerayı anlatan KOMİSER YİĞİT Bir kırmızı Bülten Hikayesi” kitabı okuyucularıyla buluştu. Dedi.

İnterpol Daire Başkanı Lütfi Çiçek Bilinmeyen Yönleriyle İnterpol adlı kitabındar sonra KOMİSER YİĞİT Bir kırmızı Bülten Hikayesi adlı kitabı raflarda yerini aldı.

Okuyucuların dilinden;  Komiser Yiğit Kitabı heyecan dolu içeriği, akıcı ve sade diliyle girifti birbirinden kopuk hadiseler arasındaki münasebetlerden bir tür sürek avı hissiyatı alacaklar, sıradışı yer yer kurgu kokan ancak bağlantılar çıktıkca inandırıcılığını kaybetmeyen şaşırtıcı akıl oyunları ile okuyucunun aklını allak, bullak ederek sürekli canlı tutan yazar bu eserinden çok söz etterecektir dediler. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Benim Okulum, Benim Kütüphanem

Benim Okulum, Benim Kütüphanem

29-03-2024 - KİTAP

Kütüphaneler Haftası Kutlu Olsun

Kütüphaneler Haftası Kutlu Olsun

26-03-2024 - KİTAP

sanalbasin.com üyesidir