Kriket Branşında İlk Turnuva İlk Şampiyonluk

Denizli'de Büyük Başarı: Kriket Türkiye Şampiyonası’nda Sporcularımızdan Büyük Başarı, U19 Erkek Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda zirveye ulaşarak şampiyonluk unvanını kazandı.

SPOR - 27-11-2023 15:10

Kriket Branşında İlk Turnuva İlk Şampiyonluk

21-26 Kasım 2023 tarihlerinde Denizli ilinde düzenlenen Büyükler ve U19 Açık Alan Kriket Türkiye Şampiyonası, gelişmekte olan spor dallarının gözde etkinliklerinden biri olarak yerini aldı. Bu heyecan verici organizasyonda ilimizi temsil eden gençlik spor kulübü, büyük bir başarıya imza attı.

U19 Erkek Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda zirveye ulaşarak şampiyonluk unvanını kazandı. Büyükler kategorisinde mücadele eden Gençlik Spor Kulübü Erkek Takımı ise Türkiye genelinde üçüncü sırayı elde etti. Aynı şampiyonada ilimizi temsilen yer alan U19 il karması da Türkiye üçüncülüğüyle önemli bir başarıya imza attı.

Bu zafer, ilk kez kurulan bir takımın büyük bir şampiyonluk elde etmesiyle ayrı bir önem kazandı. Kriket branşında ilk kez ilimizi temsil eden ekip, gösterdikleri performansla dikkatleri üzerlerine çekti.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ, sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ederek, bu önemli başarıların devamını diledi. İlimizin spor alanında elde ettiği bu çıkış, genç sporcuların potansiyelini ve yeteneklerini bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
GÜÇYETMEZ 'DEN BÜYÜK BAŞARI:

GÜÇYETMEZ 'DEN BÜYÜK BAŞARI:

21-04-2024 - SPOR

EMS Yapı Sivasspor 1-0 Vavacars Fatih Karagümrük

EMS Yapı Sivasspor 1-0 Vavacars Fatih Karagümrük

03-04-2024 - SPOR

sanalbasin.com üyesidir